Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠου “βρισκονται” τα Windows των laptop;
Titos Vlasakidis ρώτησε πριν 1 έτος

Γεια σας. Παντα ειχα την εξης απορια αλλα επειδη ειχα ρωτησει καποτε εναν πωλητη και μου τα μασουσε, δε ξαναασχοληθηκα:
Οταν αγοραζω ενα λαπτοπ, φανταζομαι τα windows που υπαρχουν ενσωματομενα, ειναι γνησια, ετσι; Οταν λοιπον θελησω αυτο το λαπτοπ να το κανω φορματ, πως μπορω να εγκαταστησω ξανα τα windows αυτα που ηδη εχω πληρωσει; (λογικα μεσα στη τιμη του λαπτοπ θα υπηρχε και το κοστος των windows καπως πιστευω). Κατα την αγορα, δεν μου δοηκε ο κωδικος των Windows η κατι τετοιο. Αρα, πως εγω μπορω να εγκαταστησω νομιμα και σωστα αυτα το Windows στο λαπτοπ μου; Υπαρχει καποιος τροπος; Εχω ενα TOSHIBA SATELLITE C50-B.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου! Τα Windows 10 και 11 αναγνωρίζουν τη μητρική σου. Η ενεργοποίηση θα γίνει αυτόματα μετά από format, δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιο κλειδί.

Titos Vlasakidis απάντησε πριν 1 έτος

Αληθεια; Ακουγεται τελειο! Σε ευχαριστω για την απαντηση σου Γιωργο! Δηλαδη εγω το μονο που εχω να κανω, ειναι να μπω στο site της MS να κατεβασω τα ιδια Windows που χει το λαπτοπ μου, να τα κανω Bootable σε ενα στικακι, και κανω format; Ετσι εχει η διαδικασια; Αν κατι ειπα λαθος, διορθωσε με σε παρακαλω.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Ναι, ακριβώς αυτό. Αν στην πρώτη εγκατάσταση συνδεσεις και το Microsoft account σου, η ενεργοποίηση θα γίνεται μόλις κάνεις log in μετά το format.

Titos Vlasakidis απάντησε πριν 1 έτος

Σε υπερ ευχαριστω. Κ ενα ακομα πιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω και ΜΠΡΑΒΟ για αυτο το site π χετε φτιαξει. Πραγματικα μας λυνονται αποριες σχετικα με τους Η/Υ με απλα λογια. Κ χωρις περιπλοκους ορους. Πραγματικα συνεχιστε ετσι. Προσφερεται κατα καποιον λογο ενα εργο!