Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠράσινος WD και FSX
Liquid Bitis ρώτησε πριν 10 έτη

Όταν εγκαθιστώ και τρέξω flight simulator x στον πράσινο δίσκο της wd (http://www.e-shop.gr/western-digital-wd10ezrx-caviar-green-1tb-sata3-p-PER.303677) o fsx με ειδοποιεί μετά το τέλος της εγκατάστασης του αξελερέισον, ότι πρόκειται να κάνει κάτι αλλαγές τύπου mapping. Μόλις το τρέξω το πρόγραμμα και παίξω ωραία ωραία, ο υπολογιστής αρχίζει να σβήνει. Τώρα έχω βάλει σε άλλο πισι τον γκριν. Εκεί δεν έχω βάλει fsx. Και δεν σβήνει τίποτα. Έχω βάλει έναν μπλου και ελέγχω αν θα μου ξανασβήσει αυτός ο υπολογιστής, χωρίς τον γκριν, και χωρίς fsx στον μπλου. Δύο μέρες δεν μου έχει σβήσει το πισι με τον μπλου και χωρίς fsx. Άγγελε, τι συμβαίνει εδώ πέρα;

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Αν ο υπολογιστής σβήνει εντελώς, δεν είναι σχεδόν ποτέ θέμα του σκληρού δίσκου. Είναι πολύ πιθανότερο να έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης στον πρώτο υπολογιστή, και όταν ζορίζεται με τον Fligh Simulator να ανεβάζει θερμοκρασίες και να σβήνει.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που τον καθάρισες εσωτερικά? Επίσης, διαπίστωσες αν λειτουργεί κανονικά το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή?

Liquid Bitis απάντησε πριν 10 έτη

Πόσο δίκιο έχεις. Το έχω ανοιχτό με κλιματισμό. Το ανεμιστηράκι κανονικά, το σπιντφαν τα βρίσκει όλα κανονικά (CPU 40, CORE 18). Κούνησα λιγάκι τις μνήμες, γιατί έβγαζε μπλε οθόνη με dump και 0000000χ κλπ, και τώρα δεν έχει σβήσει για πολλές ώρες. Θα δείξει. Σε ευχαριστώ.