καλησπερα ...
εψαχνα ενα τροπο για ανοιγω τον υπολογιστη απομακρισμενα και βρηκα τον οδηγο σας ,οποτε τον δοκιμασα .
οσο βρησκομουν μεσα στο ιδιο δυκτιο αναβε ο υπολογιστης ,οταν ομοσ σηνδεθηκα σε διαφπρετικο δυκτιο δεν λειτουργουσε καθολου
το δοκιμασα και μεσο δεδομενων αλλα το ιδιο (δεν λειτουργουσε)
διαβασα οτι πρεπει να ρυθμισω το router να δεχετε magic packet ξερετε αν ισχει ;;;
Ευχαριστω !!!
Καλησπέρα Μάκη
Ολοκλήρωσες όλη τη διαδικασία με το AnyDesk που περιγράφουμε στον οδηγό εδώ;
Ναι ακριβώς όπως αναφέρει και όπως έγραψα και πάνω δουλεύει μόνο οταν είναι στο ίδιο δίκτυο ο άλλος υπολογιστής . Αν αλαξω δίκτυο δεν γίνετε τίποτα.
Ρώτησα τον Άκη που έγραψε τον οδηγό και είπε ότι αν ακολούθησες σωστά τη διαδικασία, έπρεπε να έχεις κανονικά πρόσβαση από άλλα δίκτυα. Δεν απαιτείται κάτι παραπάνω.
Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώσουμε σύντομα τον οδηγό προσθέτοντας την εναλλακτική λύση με τις ρυθμίσεις στο router, οπότε μπορείς να περιμένεις να τη δοκιμάσεις.
Οκ ευχαριστώ πολύ μέχρι τότε θα ξαναδοκιμάσω να ξανακάνω τον οδηγό από την αρχή μηποσ μου ξέφυγε κάτι
Ευχαριστώ για όλα
Please login or Register to submit your answer