Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠροβλήματα εγκατάστασης Windows 11 σε μη συμβατό υπολογιστή.
Yiannis Mitropoulos ρώτησε πριν 1 έτος

Έκανα εγκατάσταση τα windows 11 σε ένα σκληρό SSD 250GB ( τοπικό δίσκο c ) μαζί με τα windows 10. Ήθελα να τα κάνω εγκατάσταση σε άλλο σκληρό στον SSD 1TB ( D ). Τελικά η εγκατάσταση έγινε κανονικά αλλά... έγινε σε λάθος σκληρό δίσκο. Διάβασα, και άκουσα ότι γίνετε μέσα από τα windows την ώρα τις εγκατάστασης να επιλέξει κάποιος τον σκληρό που θέλει να γίνει η εγκατάσταση. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή σε εμένα. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ; Να βγάλω τον σκληρό SSD 250GB ( τοπικό δίσκο c ) να κάνω την εγκατάσταση στον σκληρό δίσκο SSD 1TB ( D ) και μετά τον ξανά συνδέω ;
Η Εγκατάσταση των windows 11 έγινε με το iso και με την διαδικασία του οδηγού σας, αλλά... μόνον με το iso που είχα κατεβάσει στον υπολογιστή μου και στον σκληρό SSD 250GB ( τοπικό δίσκο c ) στα σοιχεία λήψης του υπολογιστή μου.
Δεν γίνετε η εγκατάσταση στον σκληρό δίσκο SSD 1TB ( D ) όπως με εξυπηρετεί. Από το USB STICK δεν περνάνε στον υπολογιστή τα windows 11 . Με ποιο πλήκτρο μπαίνω στο BIOS τις Μητρικής μου Gigabyte - B85-HD3 - ; Έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν γίνετε τίποτα. Μία μαύρη οθόνη μου βγάζει όποιο πλήκτρο και να πατήσω για να μπω στο BIOS τις Μητρικής μου.
Τώρα ξανά φορτώνω από την αρχή το iso με τα windows 11 μαζί με το rufus σε ένα usb stick 32GB για να κάνω την εγκατάσταση. Ελπίζω να γίνει στον SSD 1TB.
Σε περίπτωση που δεν γίνει η εγκατάσταση στον σκληρό SSD 1TB που θέλω. Και κλείσω τον υπολογιστή, βγάλω τον σκληρό SSD 250GB ( τοπικό δίσκο c ) και βάλω το στικάκι ξανά στον υπολογιστή, θα μπουτάρει το στικάκι για να γίνει η εγκατάσταση ;
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα Γιάννη! Σου έχουμε απαντήσει εδώ.