Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠροβλήματα με τον εξωτερικό σκληρό
7 Απαντήσεις

Πέτρος Κομποθανάσης απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σας πριν από λίγο καιρό (κάνα 3μηνο πρέπει να έχει περάσει) είχα αγοράσει έναν εξώτερο Toshiba του ενως TB. Πρόσφατα ξεκίνησε να τρώει κάτι σκαλοματα. Εγώ σπουδάζω ηχοληψία ασχολούμαι full με την μουσική, με μίξεις / mastering, ηχογραφήσεις και όλα αυτά τα καλά. Το περίεργο είναι ότι ενώ τα αρχεία φαίνονται κανονικά μέσα στον δίσκο τα wav αρχεία ή τα mp4 παίζουν κανονικά δεν με αφήνει τρέξω κάποιο installer. Αν πάρω το αρχείο .exe και το τοποθετήσω στην επιφάνεια εργασίας θα ανοίξει μια χαρά. Το ίδιο και με τα vst/vt3 ενώ όλα τα dll και τα vst3 ήταν οργανομένα στον δίσκο ξαφνικά σταμάτησαν να ανοίγουν, τα μετακίνησα στην επιφάνεια εργασίας και παίζουν κανονικά. Τελος δεν μπορώ να κάνω export τίποτα μέσα στον δίσκο . Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει; Πραγματικά έχω σπάσει το κεφάλι μου τις τελευταίες μέρες και δεμ βρίσκω τίποτα απολύτως.
Ευχαριστώ 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Πέτρο
Το λειτουργικό εμφανίζει κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα, πχ ότι δεν έχεις τα απαραίτητα δικαιώματα; Δοκίμασε να πάρεις backup τα αρχεία που έχεις μέσα και να κάνεις ένα format τον δίσκο.

Πέτρος Κομποθανάσης απάντησε πριν 2 έτη

Αυτό εδώ το μήνυμα μιυ βγάζει ευχαριστώ 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Ρίξε μια ματιά στις οδηγίες εδώ και βεβαιώσου ότι το username σου διαθέτει όλα τα διαθέσιμα δικαιώματα στον δίσκο.

Πέτρος Κομποθανάσης απάντησε πριν 2 έτη

Εντάξει σε ευχαριστώ αδερφέ θα κάνω όταν βρω έναν δίσκο για να κάνω backup τα αρχεία. Ξέρουμε μήπως από τι μπορεί να έχει συμβεί αυτό; 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αν δεν πείραξες χειροκίνητα τα δικαιώματα, είτε χρησιμοποίησες κάποιο λογισμικό που τα άλλαξε είτε τον σύνδεσες σε κάποια συσκευή που τα επηρέασε Μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν όταν σύνδεσα έναν δίσκο σε τηλεοράση.