Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠροβλήματα στο Windows Live Mail 2012
Manos Rantis ρώτησε πριν 8 έτη

Αγαπητέ Άγγελε, χρησιμοποιώ 3 λογαριασμούς Hotmail με το Windows Live Mail 2012, σε ένα laptop Dell Inspiron 5537 που από τα Windows 8.1 (64), το περασμένο καλοκαίρι "αναβαθμίστηκε" στα Windows 10.
Πριν από 10 μέρες (12/12/2015) έλαβα από τη Microsoft ένα μήνυμα με τίτλο: «Σημαντικές πληροφορίες για την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου», το οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε και ότι:
«Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Windows Live Mail 2012 για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο λογαριασμό σας, πρέπει να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση που έχει δημοσιευτεί εδώ», όπου  το «εδώ» οδηγούσε στη διεύθυνση: http://communication.microsoft.com/Key-6859401.C.ff1L.N.K4.-.JBRLr4 από όπου "κατέβασα" και εγκατέστησα την αντίστοιχη ενημέρωση.
Από τότε άρχισαν διάφορα προβλήματα στο Windows Live Mail, με σημαντικότερα από αυτά ότι κάποια μηνύματα που ενώ πριν εμφανίζονταν στους φακέλους μου τώρα δεν εμφανίζονται πλέον (προβλήματα συγχρονισμού), όπως και το ότι όσα επισυναπτόμενα αρχεία μου στέλνουν και έχουν τίτλο στα ελληνικά, ο τίτλος τους εμφανίζεται σαν "κινέζικα ιερογλυφικά".
Είμαι από αυτούς που τους αρέσει και τους "βολεύει" πολύ το windows live mail, σε αντίθεση με την εφαρμογή "αλληλογραφία" ή το Windows Outlook.
Από τότε που έγινε αυτό μέχρι σήμερα έχουν εγκατασταθεί και οι γνωστές 2 "μεγάλες ενημερώσεις" των windows 10, αλλά τα δικά μου προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν.
Τι φταίει και τι μπορώ να κάνω;
Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων και σου εύχομαι Καλά Χριστούγεννα!!!
Μανώλης Ράντης

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Πολλοί χρήστες έχουν πρόβλημα με το συγκεκριμένο update. Υπάρχουν κάποιοι τρόποι να δοκιμάσεις να το φτιάξεις, άλλοι είναι σχετικά εύκολοι και άλλοι όχι. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την συγκεκριμένη εφαρμογή για να σου προτείνω κάτι.
Εναλλακτικά, μπορείς να περιμένεις λίγο ακόμα μήπως η MS βγάλει κάποιο patch.

Manos Rantis απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ πολύ, θα προσπαθήσω και θα περιμένω....
Καλές Γιορτές και καλή συνέχεια στην εξαιρετική δουλειά που κάνετε.
Μανώλης Ράντης

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Επίσης Μανώλη