Terys Damigos ρώτησε πριν 2 έτη

συγνωμη για την ενοχληση επειδη χρειαστηκε να κανω φορματ στο λαπτο μου αντιμετωπισα προβληματα ,
1.Tο blink φτανω μεχρι το zip μου βγαζει .Magnetic αντι kodi-19 Diamond Repository 
2.To Q-Continuum φτανω μεχρι προσθετα βιντεο αλλα στον πινακα των βιντεο δεν υπαρχει το Q-Conntinuum
3.Το Fen μολισ πατησω το ενταξη στο προσθικη πηγης βγαζει πινακιδιο οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο internet

4 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, αυτή την περίοδο τα πρόσθετα ταινιών που λειτουργούν άψογα είναι το Seren και το Shadow, εφόσον υπάρχει ενεργή συνδρομή στο Real debrid και έχουν γίνει όλες οι τυχόν ενημερώσεις που εκκρεμούν. Επιπλέον, και το Crew και The Oath χωρίς real-debrid. Το Blink έχει αλλάξει και θα το βρεις στο http://diamondbuild.xyz, και πλέον μόνο αυτή την πηγή πρέπει να προσθέσεις. To Q-Continuum δεν λειτουργεί πλέον. Το Fen εμφανίζει πράγματι κάποια προβλήματα εγκατάστασης, καθώς έκλεισε το repo και απαιτείται μία αρκετά σύνθετη διαδικασία για να λειτουργήσει ξανά.

Σε ό,τι αφορά τους υπότιτλους, εφόσον έχουν γίνει όλες οι ενημερώσεις, οι GreekSubs.λειτουργούν καλά παντού, το ίδιο και οι a4kSubtitles στις περισσότερες ταινίες του 2022 αλλά και παλιές χωρίς την ανάγκη VPN. Υστερούν λίγο στις σειρές. Καλό είναι να προσθέσεις και το SubLoader με τις ρυθμίσεις που αναφέρουμε.
www.pcsteps.gr/327896-ελληνικοί-υπότιτλοι-kodi-greek-subs-addon/

Terys Damigos απάντησε πριν 2 έτη

Καλημερα δυστυχως δεν αλλαξε τοιποτα για αυτο θα κανω παλη την ερωτηση εαν υπαρχει δυνατοτητα να μπορεσει καποιος να μου κανει τις εγγαταστασεις με το αζημιωτο οπως σας ειχα αναφερει και σε συνεχεια της πρωτης μου ερωτησης η μεσο TeamViewer ευχαριστω.
Υ.Σ(υπαρχει και συνεχεια στην προηγουμενη επικοινωνια μας)

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, μόλις σήμερα δημοσιεύσαμε έναν οδηγό όπου μπορείς να κατεβάσεις ένα έτοιμο Kodi Matrix με όλα τα απαραίτητα πρόσθετα και τους υπότιτλους.
www.pcsteps.gr/323457-έτοιμο-kodi-matrix-για-αρχάριους/

Terys Damigos απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εαν σταματησατε της εβδομαδιαιες αναρτησεις γιατι εχω τρεις εβδομαδες να λαβω e-mail με αναρτηση σας.