Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβληματικό καινούριο λαπτοπ (?
Maria Karali ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα σας. Αγόρασα το Laptop Asus X553SA-XX021T - 15.6" (N3050/4GB/500GB/ HD). Δεν ξέρω από pc και ήθελα να μου πείτε αν τα παρακάτω είναι φυσιολογικά . Το πρώτο είναι ότι, αν και προσπάθησα αρκετές φορές να εγκαταστήσω μεσω usb τα windows 7 ,η διαδικασία κολλούσε και δεν ολοκληρωνόταν. Ετσι προσπάθησα με τα windows 10 τα οποία και εγκαταστάθηκαν με την πρώτη! Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να βάλω άλλη έκδοση?

Επίσης με προβληματίζει η μπαταρία.

Η μπαταρία διαρκεί λίγο , μέχρι 5 ώρες το μέγιστο και αν! Ειδικά αν ακούω παράλληλα μουσική. Μπορεί να έχει πάθει τίποτα η μπαταρία από το air condition?

Τέλος στην οθόνη ,από την ώρα που το ανοίγω, εμφανίζει κάτω δεξιά: ενεργοποiήστε τα windows, μετάβαση στις ρυθμίσεις για ενεργοποίηση. Είναι σαν να έχει κολλήσει στην οθόνη, δεν φεύγει ούτε μπορώ να το επιλέξω ή οτιδήποτε άλλο! Συγγνώμη για τον καταιγισμό ερωτήσεων.

5 Απαντήσεις

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΥΤΖΗΣ απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπερα

Για τα windows 7 δεν ξερω να σε απαντησω,(μπορει να συντρεχουν ενα σωρο παραγοντες,οπως μη σωστη εγκατασταση στο usb κλπ )απλα ειναι σιγουρα βαρυτερα απ τα 10αρια,οποτε προς το παρον ασε τα 10 αρια περασμενα, αλλα οταν λες οτι σε προβληματιζει η μπαταρια τι ακριβως εννοεις;

Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενη;

Maria Karali απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δηλαδή τα 10 είναι η καλύτερη επιλογή?

Η μπαταρία διαρκεί λίγο , μέχρι 5 ώρες το μέγιστο και αν! Ειδικά αν ακούω παράλληλα μουσική. Μπορεί να έχει πάθει τίποτα η μπαταρία από το air condition του δωματίου που έχω το λαπτοπ?

Τέλος στην οθόνη ,από την ώρα που το ανοίγω, εμφανίζει κάτω δεξιά: ενεργοποiήστε τα windows, μετάβαση στις ρυθμίσεις για ενεργοποίηση. Είναι σαν να έχει κολλήσει στην οθόνη, δεν φεύγει ούτε μπορώ να το επιλέξω ή oτιδήποτε άλλο.Μήπως όλα αυτά σημαίνουν ότι δεν είναι καλό το λαπτοπ?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν είχε λειτουργικό μέσα το Laptop σου; Βλέπω ότι κυκλοφορεί κανονικά με λειτουργικό 10.

Η μπαταρία θα έχει πλήρη απόδοση μετά από μερικές φορτίσεις, αλλά σε γενικές γραμμές τόσο κρατάνε αν είναι σε πλήρη λειτουργία.

Maria Karali απάντησε πριν 8 έτη

Οχι,δεν είχε. Το παρήγγειλα διαδικτυακά ,από το Ε-SHOP συγκεκριμένα.

Το αγόρασα για πολύ βασικά πράγματα,μουσική,σερφάρισμα,εργασίες και καμια ταινία ,αν τραβάει. Για αυτό αναρωτιόμουν μήπως τα windows 10 είναι too much

!

Για τη μπαταρία, να το αφήσω τώρα που είναι αρχή ακόμη, να ξεφορτίσει τελείως και να το φορτίζω μετά πλήρως ?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

To laptop σου διαθέτει drivers μόνο για τα 10. Θα ήταν παράλογο να υποστήριζε τα 7 τα οποία είναι λειτουργικό σχεδόν 10ετίας.

Για να έχεις ενεργοποιημένα windows θα πρέπει να τα αγοράσεις.

Για την μπαταρία ρίξε μια ματιά εδώ

https://www.pcsteps.gr/114661-διάρκεια-μπαταρίας-laptop-κινητό-tablet/