Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠροβληματισμός για την ποιότητα μια τηλεόρασης
Markos Markopoulos ρώτησε πριν 3 έτη

Γεια σας. Επισκέφτηκα πρόσφατα τον οδηγό που έχετε κάνει σχετικά για την αγορα τηλεοράσεις και είδα μια που με καλύπτει αρκετά.Αλλα μετα όταν είδα της αξιολόγησης διαπίστωσα οτι ο περισσότερος κόσμος δεν έμεινε ικανοποιημένος απο προβλήματα που παρουσίασε και έτσι προβληματίζομαι για τιν ποιότητα του προϊόντος (η τηλεόραση είναι η Philips LED 32“ FHD 32PFS6805) βλέποντας την μου δημιουργήθηκε αλλη μια μικρή απορία γιατί  εχει 100€ διάφορα αν την πάρεις απο ενα μαγαζί του skroutz.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Μάρκο

Γενικα, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τυχών ελαττώματα κάποιου μοντέλου, εκτός αν είναι κάποιο από αυτό που φτάνουν στα χέρια μας.

Η συγκεκριμένη τηλεόραση μπήκε στον οδηγό επειδή είναι μία από τις ελάχιστες smart smart FHD τηλεοράσεις 32” σε αυτη την τιμή. Οπότε, δεν υπήρχαν εναλλακτικές.

Όσο αφορά τις τιμές, πολλά μαγαζιά του Σκρουτζ είναι πολύ μικρά ή αποθήκες με ελάχιστο στοκ, οπότε έχουν πολύ μικρότερο κόστος λειτουργίας σε σχέση με τις μεγάλες αλυσίδες.

Επίσης, κάποια καταστήματα κάνουν παραεισαγωγές από πιο φθηνές χώρες και δεν φέρνουν προϊόντα μέσω του επίσημου εισαγωγέα, ενώ έχουν υπάρξει και περιπτώσεις που απέφευγαν την απόδοση ΦΠΑ.

Markos Markopoulos απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σας. Η απάντηση σας με κάλυψε. Οντως δεν μπορείτε να εκφράσετε άποψη για ενα προϊόν αν δεν έχει πέσει στα χέρια σας. Για αυτο θα ήθελα να να σας ρωτήσω αν θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια τηλεόραση με βάση την εμπειρία σας. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Σε τόσο χαμηλό budget με τα χαρακτηριστικά που είπαμε δυστυχώς δεν έχουμε κάποια δοκιμασμένη στα χέρια μας.