Ιωάννης Χαράλαμπος ρώτησε πριν 7 έτη

Διαθετω εναν φορητο υπολογιστη του οποιου η μπαταρια εχει καταστραφει και ως επακολουθο αδυνατο να πραγματοποιησω αναβαθμιση του BIOS. Τις τελευταιες τρεις ωρες ψαχνω στο διαδικτυο διαφορες λυσεις αναμεσα στις οποιες δημοφιλεστερη φαινεται να ειναι η δημιουργια msdos bootable usb ουτως ωστε να παρακαμψω το error που θελει να εχεις φορτισμενη την μπαταρια του laptop προκειμενου αυτο να κανει αναβαθμιση. Προσπαθησα να κανω οτι προτειναν σε οσα site μπηκα αλλα ειτε αυτα που ελεγαν δεν ευσταθουν ειτε εγω εκανα κατι λαθος. Αν μπορειτε πειτε μου σας παρακαλω εαν υπαρχει τροπος να αποφυγω το προβλημα που παρουσιαζεται, αν ναι τοτε πως θα το κανω.Σας ευχαριστω.

Υ.Γ Γνωριζω πως η αναβαθμιση του BIOS χωρις την απαραιτητη εφεδρικη παροχη ρευματος μπορει να επιφερει την << καταστροφη >> του υπολογιστη, αλλα δυστυχως η αναβαθμιση BIOS δεν μπορει να πραγματοποιηθει χωρις να εχει η μπαταρια τουλαχιστον 10% ισχυ. Τελος εχω δοκιμασει να κανω update μονο με την τροφοδοσια και αφου αφαιρεσα την μπαταρια αλλα ελαβα ξανα το ιδιο error.

3 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Ιωάννη.

Για ποιον λόγο προσπαθείς να αναβαθμίσεις το BIOS; Θα πρέπει να μας πεις το μοντέλο του υπολογιστή σου για να μπορούμε να σε βοηθήσουμε περαιτέρω.

Ιωάννης Χαράλαμπος απάντησε πριν 7 έτη

Δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος, απλα θελω να το αναβαθμισω. To μοντελο ειναι το Satellite L500 PSLS0E Windows 7 64bit.

http://www.toshiba.eu/support/drivers/laptops/

Φαίδωνας Σορώτος απάντησε πριν 7 έτη

ειχα και εγω το συγκεκριμενο προβλημα και το ελυσα με αυτο : http://www.bay-wolf.com/usbmemstick.htm καλη τυχη και προσεχε δεν παιζουνε με τα Bios μπορει να χαλασεις το LAPTOPAKI :)