Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / Hardwareπροβλημα αναγνωρισης σκληρου δισκου
Tony Xhumbas ρώτησε πριν 8 έτη

γεια σας, εχω ενα προβλημα με τον σκληρο μου δισκο TOURO 500GB. εχω μεσα πανω απο 300 gb προσωπικες φωτογραφιες και βιντεο τις οποιες δεν θελω να χασω με τιποτα.

ο δισκος λειτουργουσε μια χαρα μεχρι πριν μερικες μερες.

το προβλημα? τωρα οταν τον συνδεω στον υπολογιστη ζηταει διαμορφωση δισκου, αναγνωριζει τον δισκο, οτι κατι συνδεθηκε στον υπολογιστη αλλα οταν παω να τον ανοιξω ζηταει διαμορφωση δισκου και λεει οτι το συστημα αρχειων δεν αναγνωριζετε απο τα windows, υποψιαζομε οτι την τελευταια φορα τον αποσυνδεσα απο τον υπολογιστη χωρις πρωτα να κανω εξαγωγη, απλα εβγαλα το καλωδιο. Ο υπολογιστης φοραει windows 10, το παραξενo ειναι οτι οταν τον συνεδεσα σε ενα netbook που εχω με windows xp ο δισκος ανοιξε κανωνικα, υπαρχει λυση να διορθωθει και να ανοιγει και στον desktop χωρις να κανω φορματ και να χασω τα αρχεια μου, το το θεμα ειναι να την βγαλω οικονομικα και να μην αγορασω εναν ακομα σκληρο και να μεταφερω τα αρχεια μου μεσω του netbook.

1 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Σύνδεσε τον, λογικά στην διαχείριση συσκεύων θα στον εμφανίζει με κίτρινο θαυμαστικό, κάνε δεξι κλικ και κατάργηση, αφαίρεσε τον, κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε να τον συνδέσεις ξανά.

Δεν είναι καλή ιδέα, να έχεις μόνο ένα backup και αυτό σε εξωτερικό σκληρό