Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠροβλημα εγκατάστασης cyberghost vpn σε windows
Skobis Kagkanis ρώτησε πριν 4 έτη

Εκανα συνδρομή στο cyberghostvpn,εγκατέστησα το προγραμμα εκανα σύνδεση best location και μέχρι εδώ ολα καλά.Παρατήρησα ομως οτι στο εικονιδιο δικτύου( σύνδεση ethernet) της γραμμής εργασιων εμφανίζονται δύο συνδέσεις,η κανονική cosmote με ενδειξη προσβαση στο internet  και μία δεύτερη με ενδειξη μη αναγνωρισμένο δίκτυο πρόσβαση στο internet.Πότε πότε ομως η σύνδεση cosmote εμφανίζεται χωρίς πρόσβαση στο internet και σε 1-2 λεπτά εμφανίζεται πάλι με πρόσβαση. Εχω windows 10..ειναι σωστή η σύνδεση η κάνω κάτι λάθος?? Επίσης σε αλλον υπολογιστή μου με windows 7 συμβαίνει το ιδιο αλλά η σύνδεση μη αναγνωρισμένο δίκτυο ειναι χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο ενω η κανονική εχει πρόσβαση και το cyberghost ειναι συνδεδεμένο κανονικά.Διάβασα ολους τους οδηγούς σας σχετικά αλλά δεν κάνετε καμία αναφορά σχετικά.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Μερικές φορές, μπορεί να παρατηρήσουμε περισσότερες από μία συνδέσεις δικτύου καθώς και ότι υπάρχει ένα κόκκινο "X" που εμφανίζεται στο εικονίδιο του δικτύου.

Αυτό σημαίνει πως ο υπολογιστής μας έχει αποσυνδεθεί ενώ μπορούμε να πλοηγηθούμε κανονικά στο ίντερνετ.

Παρότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτές οι ενδείξεις μπορεί να είναι πρόβλημα του driver της κάρτας δικτύου.

Τέτοιου είδους προβλήματα των προγραμμάτων οδήγησης μπορούν να επιδιορθωθούν με την ενημέρωση ή την επανεγκατάσταση μέσα από την διαχείριση συσκευών. (Δεξί κλικ στο εικονίδιο των Windows και μετά κλικ στην διαχείριση συσκευών).