georgia halki ρώτησε πριν 7 έτη

Γεια σας,
ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας σχετικά με το jdownloader. Παλαιότερα το είχα εγκατεστημενο και το εχω διαγράψει. Τωρα ήθελα να το ξαναεγκαταστήσω, το κατεβασα και οταν ετρεξε το exe μου σταματαει την εγκατασταση και μου βγαζει μηνυμα "το Tohasedub setup σταματησε να λειτοργεί". Σε καθε προσπάθεια εγκατάστασης βγαζει το ιδιο μηνυμα με διαφορετικο στοιχειο. Πατώντας προβολη λεπτομερειων για το πρόβλημα βγαζει την εικονα που εχω ανεβάσει.
Ευχαριστω

17 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα. Ποια Windows έχεις; Θα σου πρότεινα να κάνεις για αρχή ένα σκανάρισμα για ιούς και malware με 2-3 διαφορετικά προγράμματα.

georgia halki απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα!
Εχω τα windows 7 64bit.
Θα μπορουσατε να μου προτεινεται καποια προγραμματα για σκαναρισμα ιων;

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γεωργία,δες εδώ.
https://www.pcsteps.gr/105800-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B9%CF%8E%CE%BD-malware-usb/
Για το HitmanPro αν θες να το χρησιμοποιήσεις,κατέβασέ το απο εδώ(χωρίς το kickstart)
https://www.hitmanpro.com/en-us/hmp.aspx
Πρώτα κάνε σάρωση με τα βασικά: Malwarebytes και SuperAntispyware.

georgia halki απάντησε πριν 7 έτη

αυτα ειναι τα αποτελεσματα

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Προχώρα με την αφαίρεση των malware και στη συνέχεια κάνε σκανάρισμα και με άλλα προγράμματα, όπως σου προτείνει και ο Δημήτρης παραπάνω. 

georgia halki απάντησε πριν 7 έτη

το εκανα ηδη και ενω εκανε restart και υποτιθεται οτι δεν θα επρεπε να τα ξαναβρει το ξαναβαλα να σκαναρει και τα βρηκε παλι.
να δοκιμασω με καποιο αλλο;απλα δεν το εκανα με στικακι γιατι ειναι στο υπολογιστη της δουλειας μου και δεν μπορω να τον κλεισω.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Κάνε σκανάρισμα με πολλαπλές εφαρμογές Γεωργία, για μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας.

georgia halki απάντησε πριν 7 έτη

μετα απο από όλα αυτά δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα το λάπτοπ δεν κάνει σύνδεση στο ίντερνετ.σας στέλνω από το κινητό μια άμεση απάντηση παρακαλώ γιατί έχω πρόβλημα στην εργασία μου

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Έχεις το malwarebytes ή κάποιο άλλο antimalware για να κάνεις άμεσα σκανάρισμα;

georgia halki απάντησε πριν 7 έτη

μετα απο αυτα που μου ειπατε εκανε επανεκκινηση και δημιουργηθηκε το προβλημα που σας εγραψα. δεν μπαινει στο ιντερνετ δεν αναγνωριζει κανενα δικτυο και του εκανα και συνδεση με ethernet και παλι τιποτα.πατησα το ipconfig και τα αποτελεσματα ηταν μασκα υποδικτυου μηδεν προεπιλεγμενη πυλη κενη και κατασταση μεσου εχει αποσυνδεθει.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ακολούθησε τα βήματα αυτού του οδηγού.
https://www.pcsteps.gr/122885-υπολογιστής-δεν-μπαίνει-στο-ίντερνετ/
Πάντως το πρόβλημά σου με το malware δεν λύθηκε, θα πρέπει να κάνεις καθαρισμό του υπολογιστή σε βάθος.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Έχω νέα να σας πώ!! Υπάρχει περίπτωση να προκειται για false positives.
https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/643608/trojanfakeav/
https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/643608/trojanfakeav/page-2
Συμφωνα με αυτά,αν τρέξεις το HitmanPro σε "Ασφαλή Λειτουργία",δε θα δείξει μετά κάτι για malware.
Βεβαίως το θέμα είναι τώρα,να φτιαχτεί το internet.Επίσης μετά τρέξε ΚΑΙ το SuperAntispyware για σιγουριά.Αν και μ'αυτά τα προγράμματα βρεθεί κάτι,τότε όντως υπήρχε κάποιο malware.
Αν δε ξέρεις πως να μπείς σε "Ασφαλή Λειτουργία",δες παρακάτω(παράγραφο 3.3 με πιό απλό τρόπο) Έχω στεναχωρηθεί πολύ...θα εξηγήσω μετά.
https://www.pcsteps.gr/19442-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

 Είπα για το SuperAntispyware.Εννοούσα να τρέξεις και το malwarebytes.
@Γεωργία,το hitmanpro που να πάρει,ήταν προτεινόμενο απο το PCsteps όταν γράφτηκε ο οδηγός.Αν δεν είχα βάλει το λινκ,ίσως τίποτα να μην είχε συμβεί.Πάντως ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να πάει ο νους μου ότι υπήρχε περίπτωση malware.Το ελαφρυντικό για μένα όμως είναι ότι ανέφερα καθαρά πρώτα να κάνεις σάρωση με Malwarebytes και SuperAntispyware.Πιστεύω αν πρώτα δοκιμαζες με το Malwarebytes,μετά με το restart δεν θα έβρισκες κάτι,κι όλα θα'ταν OK.Οπωσδήποτε φταίω και γώ για το hitmanpro,δεν το αρνούμαι.
Αν έχεις κάτι να μου πεις(είτε εσύ Έλενα) εντάξει,μα το άρθρο ήταν που με ξεγέλασε.Αν γίνεται ζητώ να αφαιρεθεί το κομμάτι στον οδηγο εκείνον με τα προγράμματα,για το hitmanpro,γιατί μπορεί να την πατήσει κάποιος.Να ρωτήσει και να του πεί κάποιος άλλος"κατέβασέ το απο το τάδε".

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

@Δημήτρη μην ανησυχείς, ακόμα και false positive να ήταν, δεν έχει σημασία.

@Γεωργία πες μας αν εξακολουθείς να έχεις θέμα με το ίντερνετ.

georgia halki απάντησε πριν 7 έτη

καλησπέρα 
δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. το ίντερνετ δεν ξεκίνησε ποτέ είχαν μπλοκάρει τα πάντα. με ασφαλή λειτουργία μπήκα τα πάντα έκανα και κανένα αποτέλεσμα. το ανέλαβε τεχνικός πλέον.
Ευχαριστώ 

αγγελικη τζανου απάντησε πριν 11 μήνες

καλησπερα.εχω ενα προβλημα με τo jdownloader,ενω φορτωνει τα links μετα αντι να αρχισει να κατεβαζει γραφει μυνημα οτι παραλειφθηκε-ο λογαριασμος λειπει,ενω του εχω περασει τον λογαριασμο worldbytez κ τα links ειναι σωστα

Deleted User απάντησε πριν 11 μήνες

Αγγελική γειά σου ,κάνε δική σου ερώτηση καλύτερα. Είναι Πολιτική του σάιτ ,για να μή λαμβάνουν άλλοι χρήστες ειδοποιήσεις που δε τους αφορούν.
 
Δε ξέρω αν απαντήσει κάποιος εδώ πλέον.