SteVas Lam ρώτησε πριν 4 έτη

Ανοιγω τα lnux mint απο flash drive και κανω κλικ στο εικονιδιο εγκαταστασης, παταω επομενο > επομενο και μετα συνεχια (στην προετιμασια εγκαταστασης και τικαρο το εγκατασταση λογισμικο τριτων) οταν πατισω συνεχια το ποντικη "φορτονει" και μενει ετσι για κανενα 30λεπτο μετα επιλεγω διαγραφει του δισκο και εγκατασταση παταω επομενο και το ποντικι φορτονει παλι και μετα απο 10λεπτα εβγαλε ενα παραθιρο που ελεγε error /sda και κατι αλλο, πατισα ingore και το ποντικι αρχισε να φορτονει (οταν λεω φορτονει αλλαζει το ποτνικι σε κυκλο και γιρναει σαν να φορτονει) περιμενα 40λεπτα και δεν εκανε τιποτα. Τι μπορω να κανω? Εχω δει και και ακολουθεισει τον οδηγω σας και γινετε το ιδιο.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Όταν λες ανοίγεις τα Mint, εννοείς πως έκανες boot από το στικάκι; Για αρχή δοκίμασε να κάνεις την εγκατάσταση από διαφορετικό στικάκι ή κάποιο DVD.

SteVas Lam απάντησε πριν 4 έτη

Εγραψα τα Linux Mint 19.2 MATE 64bit σε DVD και κανει παλι το ιδιο, εκει στην πρετιμασια εγκαταστασης και εγκατασταση λογισμικο τριτων αργει παρα πολυ περιμενα 40 λεπτα και δεν εκανε τιποτα. Τι μπορω να κανω? Μπορειτε μηπως να δοκιμασετε να κανετε εγκατασταση τα Linux Mint σε δικο σας υπολογιστη να δειτε μηπως αργει και σε εσας?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Τα εγκατέστησα σε εικονική μηχανή και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις μια άλλη διανομή Linux και παρατήρησε αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα.