Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠροβλημα εγκαταστασης windows
Theodoros Fragakis ρώτησε πριν 8 έτη

καλησπερα. Σε λαπτοπ ASUS x544 series κανω format με win7 και οταν κανει την πρωτη επανεκινηση δειχνει το εικονιδιο των WIN 7 στο κεντρο και μενει εκει περα ωρες ατελειωτες χωρις να συνεχιζει την εγκατασταση.Με format για WIN 10 HOME τελειωνει την εγκατασταση και επειτα βγαζει μηνυμα οτι η εγκατασταση θα τερματιστει λογω κατεστραμμενων αρχειων.Ο δισκος του ειναι 1ΤΒ. Του εχω κανει γρηγορο format και δεν εχει partition αλλα περα απο αυτα που δημιουργουν τα win 7.To λαπτοπ εχει αγοραστει με free dos.Μεσα απο linux (δοκιμαστικα απο το cd) τον δισκο τον βλεπει κανονικα και βλεπεις και τα περιεχομενα τον windows που εχει γραψει.Συνοψιζοντας, μετα την εγκατασταση με 7 κολλαει υστερα απο την πρωτη επανεκινηση και δεν κανει τιποτα.Το λαπτοπ ειναι καινουριο και δεν θελω να βαλω κατσαβιδι.!!!Καθε ιδεα δεκτη...ευχαριστω

2 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα.
Δεν είναι απίθανο να έχει κάποιο πρόβλημα ο δίσκος.
Δοκίμασε για αρχή να εγκαταστήσεις μία διανομή linux, να δεις αν θα λειτουργήσει σωστά. Αν κι εκεί έχεις θέμα, απλώς πήγαινέ το πίσω στο κατάστημα και ζήτησε ανταλλαγή με καινούργιο.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις κατσαβίδι, γιατί θα χάσεις την εγγύηση.

Theodoros Fragakis απάντησε πριν 8 έτη

δισκος ειναι τελικα. το εβαλα και σε αλλο λαπτοπ και κανει ακριβως το ιδιο προβλημα. Βεβαια το διαγνωστικο του τον δειχνει καλο, αλλά ουδείς αλανθαστος τελικα.

ευχαριστω!!