Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Windowsπροβλημα εισοδου σε windows 7
Andreas Fioretos ρώτησε πριν 8 έτη

έχω αγοράσει τον Η/Υ απο την παλιά εργασία μου . απο την αρχη τον χρησιμοποιώ μπαίνοντας στον user με το όνομα μου. χθες ανοίγοντας τον με βάζει στην οθόνη admin και μου ζητά το αντίστοιχο password το όποιο τυχαίνει να γνωρίζω και μπαίνω . δυστυχώς όμως δεν βρίσκω τον παλιό user στο περιβάλλον που έχω όλα τα χρήσιμα για εμένα προγράμματα . προσπαθώ μέσω του switch user αλλά πάλι μου ζητεί το password στην οθόνη admin..

ευχαριστω af

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, από τον πίνακα ελέγχου, στους λογαριασμούς χρηστών, πόσους χρήστες βλέπετε ? Αλλαγή χρήστη δεν μπορείτε να κάνετε από την οθόνη έναρξης ? Πάντως λογικά εάν δεν έχει σβηστεί ο χρήστης σας εάν πάτε στο C:Users θα βρείτε τους χρήστες μαζί με τα αρχεία τους που βρίσκονται στο σύστημα σας.

Andreas Fioretos απάντησε πριν 8 έτη

ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. Στο C:users βλεπω ολους τους χρηστες .Απο το Start ομως και το switch user δεν μπορω να κανω αλλαγη χρηστη με φερνει παντα στον admin .

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, μία απλή λύση που μπορείτε να κάνετε είναι από τους λογαριασμούς χρηστών του πίνακα ελέγχου να δημιουργήσετε ένα νέο χρήστη και να μεταφέρετε εκεί τα παλιά σας αρχεία.

Δείτε και εδώ:

http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/windows/how-fix-corrupt-user-profile-in-windows-7-3495216/

Andreas Fioretos απάντησε πριν 8 έτη

αυτο θα κανω ! ευχαριστω πολυ .