Γρηγόρης Παπαδόπουλος ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα. Ενας φιλος μου εχει ένα πρόβλημα με το Bs Player. Τον τελευταιο καιρο για καποιο λογο δεν ακούγεται ηχος από τα βιντεο. Συγκεκριμένα ένα βιντεο που βαλανε πριν είναι mp4. Δεν ακούγεται καθολου. Δοκιμασα να πειραξω καποιες ρυθμισεις αλλα δεν καταφερα τιποτα. Εψαξα και στο ιντερνετ να βρω λυσεις αλλα παλι δεν καταφερα τιποτα. Θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτήσεις.
1)Ξερετε τι μπορει να φταει και πως μπορω να το διορθωσω?
2)Επισης θα ηθελα να μου πειτε τουλάχιστον να δοκιμάσουμε άλλο πρόγραμμα δωρεαν που να είναι απλο όπως στο bs player και να κατεβαινουν αυτόματα οι υπότιτλοι. Ξερετε καποιο παρομοιο πρόγραμμα? Ευχαριστω πολύ!

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γρηγόρη,
Αρχικά, δοκίμαστε κάποιον άλλον τύπο αρχείου βίντεο για να δούμε αν ευθύνεται κάποιο codec και το θέμα υπάρχει μόνο στα mp4 ή γενικά.
Μπορείς να δοκιμάσεις τον VLC. Δεν τους κατεβάζει εντελώς αυτόματα, αλλά με ένα κλικ τους έχεις βρει αμέσως μέσω του VLsub.

Γρηγόρης Παπαδόπουλος απάντησε πριν 6 έτη

Δεν ξερει ο φιλος μου από αυτά. Θελει καποιο πρόγραμμα ιδιο με το PS Player. Μονο το Bs Player τα κατεβαζει όλα αυτόματα?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Όπως θα δεις και στον οδηγό μας, δεν υπάρχει κάποιος άλλο που να τους κατεβάζει εντελώς αυτόματα.
Ωστόσο, οι περισσότερο με 1-2 κλικ στα μενού κατεβάζουν, οπότε δεν νομίζω να δυσκολευτεί. Οδηγίες για κάθε έναν θα βρεις εδώ:
https://www.pcsteps.gr/103169-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD-media-player/

Γρηγόρης Παπαδόπουλος απάντησε πριν 6 έτη

Εβαλα το VLC και πατησα "Προβολή" και VLsub. Μετα πατησα "Search by hash" και μου βγαζει ένα μηνυμα και λεει " Η επεκταση VLsub 0.10.0 δεν ανταποκρίνεται. Θελετε να την τερματησετε τωρα?" Ολο αυτό το μηνυμα βγαζει κάθε φορα που προσπαθω. Ξερεις τι φταει?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://vlcplayerfix.blogspot.gr/2016/11/vlc-player-download-subtitles-not-responding-crash-fix.html

Γρηγόρης Παπαδόπουλος απάντησε πριν 6 έτη

To εκανα και περισσοτερο μπλεχτηκα. Αυτό θεωρείται από τους καλυτερους media player?? Δεν νομιζω. Τελοσπαντων με κουρασε ολο αυτο και με το VLC και με το BS Player. Ευχαριστω για την βοηθεια. Καλη συνεχεια