Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβλημα μετα το gparted.
Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 10 έτη

Καλησπερα Αγγελε!!Πηγα να διαγραψω τα xp απο τον σκληρο στον σταθερο μου Η/Υ.Εφαρμοσα αυτα που λεει ο οδηγος που ειχες δημοσιευσει εκανα επανεκκινηση και με υποδεχοταν μια μαυρη οθονη με μηνυμα: Select a proper boot device or insert a boot media κατι τετοια.Πηγα με το DVD των Windows 7 να κανω επιδιορθωση αλλα δεν μου εβλεπε καθολου τον σκληρο δισκο.Και κατι τελευταιο:Δεν μου εβγαζε επιλογη στην διαχειριση δισκων να επισημανω το διαμερισμα των windows 7 ως ενεργο,παρ'ολα αυτα συνεχισα.Ηταν λαθος?

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Προφανώς ήταν λάθος, Βαγγέλη. Αν δεν ήταν σημαντικό να ορίσεις το διαμέρισμα των Windows 7 ως ενεργό, δεν θα το είχα αναφέρει στον οδηγό.

Εν πάση περιπτώσει, ακολούθησε αυτόν τον οδηγό για να επιδιορθώσεις τα Windows.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 10 έτη

Το εκανα και το μονο μηνυμα που μου εβγαλε ηταν : η επιδιορθωση δεν βρηκε παραβιασεις ακεραιοτητας, ουτε για αρχειο .cbs ουτε .log μου εβγαλε.Και κατι αλλο σημαντικο:στην επιδιορθωση δεν μου εβλεπε κανεναν δισκο ουτε c: ουτε windows 7 μου εβγαζε οπως εδω: http://snag.gy/LlPBj.jpg Θα κανω reboot αλλα το DVD ποτε πρεπει να το βγαλω για να μην με βαλει στην ιδια διαδικασια παλι?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Αν μπεις με το Gparted ξανά, βλέπεις το Partition των Windows ή όχι?

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 10 έτη

Τελικα εκανα format,ολα καλα!!Σ'ευχαριστω παντως!!