Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπροβλημα με άνοιγμα βίντεο και φωτογραφιών.
Yiannis Nakos ρώτησε πριν 10 έτη

να πω πρώτα πως χρησιμοποιώ Windows 7 και συνεχίζοντας να αναφέρω και το πρόβλημα που μάλλον λόγω απειρίας δεν μπορώ να λύσω.

όταν άνοιγα τον φάκελο με τα βίντεο ή ττον φάκελο με τις φωτογραφίες έβλεπα σε μικρογραφία τις φωτογραφίες που υπήρχαν όπως συνέβαινε και με τον φάκελο των βίντεο .

τώρα και χωρίς να ξέρω τον λόγο οι φωτογραφίες είναι όλες με την ίδια αποτύπωση(ελπίζω να καταλαβαίνετε τι προσπαθώ να πώ).δηλ οι φωτογραφίες δείχνουν με τι αρχείο ανοίγει και όχι  την φωτογραφία. βέβαια όταν πατήσω επάνω να την ανοίξω ανοίγει χωρίς πρόβλημα αλλά όταν ανοίγω τον φάκελο με τις φωτογραφίες ή τα βίντεο  όλες δείχνουν το ίδιο λογότυπο .

μου λείπει κάποιο αρχείο;

ξέρει κάποιος για ποιο λόγο μπορεί να συνέβη αυτό;

3 Απαντήσεις

Yiannis Nakos απάντησε πριν 10 έτη

ψάχνωντας το βρήκα κατά τύχη.ανοιξα βιβλιοθήκες πάτησα οργανωση επιλογές φακέλων και αναζήτησης --προβολή--και ξεκλίκαρα μια επιλογή που λέει να εμφανίζονται πάντα εικονίδια και όχι μικρογραφίες κα επανήλθαν όλα στα κανονικά τους....τώρα πως κλικαρίστηκε εκείνο και μου τα μπέρδεψε όλα θα σας γελάσω.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Ακριβώς, Γιάννη, αυτή ήταν η ρύθμιση. Χαίρομαι που τη βρήκες :)

Τώρα, γιατί άλλαξε από μόνη της, έχω ακούσει και σε άλλους να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Ίσως είναι κάποιο σπάνιο bug των Windows.

Yiannis Nakos απάντησε πριν 10 έτη

Άγγελε παίζει και το bug. ΄σε είχα απασχολήσει και σε προηγούμενη ερώτηση σχετικά με την χωριτικότητα του c γιατί έτρωγε gb με πολύ ευκολία χωρίς να κατεβάζω βίντεο ή άλλα προγράμματα.(μου τραβηξε 9 gb σε μια εβδομάδα χωρίς λόγο και ξαφνικά χθές μου απελευθέρωσε στον δίσκο 12 γβ. τί να πω.θα τρέξω κανένα antimalware μηπως εντοπίσει κάτι