Thanos Papadopoulos ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπερα θελω μια βοηθεια αντιμετοπιζω προβλημα στο να ανοιξω μια εφαρμογη συγκεκριμενα το Bitdefender security ωστε να το κανω θεμα σε ολες τις αλλες εφαρμογες ειμαι κομπλε σε αυτην μολις παω να την ανοιξω να κανω Ινσταλλ ανοιγει και κλεινει αυτοματα σαν να κρασαρει δοκιμασα αντιμετωπιση προβληματων τιποτα δοκιμασα κωδικοποιειμενες μεθοδους μεσω powershell και Γραμμη εντολων απο το Youtube παλι τιποτα μου κανει το ιδιο θεμα η συγκεκριμενη εφαρμογη το εχω ξαναεντοπισει οταν εκανα φορματ και μετα.Πειτε μου τι να κανω διοτι θελω να χρησιμοποιησω την συγκεκριμενη εφαρμογη

14 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Με το φορμάτ ,καταργήθηκε από τον υπολογιστή.Μπες και στο Bitdefender Central και δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το Bitdefender ,κι απο εκεί.
Επίσης αν είχες εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή από το σάιτ της Bitdefender ,δοκίμασε με το Geek uninstaller να απεγκαταστήσεις οτιδήποτε σχετικό.
https://www.pcsteps.gr/18150-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD/
Μετά ,ξαναδοκίμασε την εγκατάσταση του Bitdefender.

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ανοιγει την εφαρμογη να κανω εγκαταστησει ανοιγει και σε δευτερολεπτο κλεινει αμεσως σαν να με εμποδιζει να το κανω εγκατασταση το ειχα ξαναπαθει αλλα δεν φταει με απεγκατασταση η κατι τετοιο ειναι κατι απο τα windows θελω εκει περα βοηθεια στο τι να κανω 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα και από μένα,
Μήπως έχεις στον υπολογιστή σου εγκατεστημένο κάποιο άλλο antivirus; Δοκίμασες να τρέξεις την εφαρμογή ως διαχειριστής; 
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις προσωρινά τον Έλεγχο εφαρμογών και αρχείων από το Windows Defender. 

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 6 έτη

Δυστηχως τιποτα παλι δοκιμασα τα παντα και το απενεργοποιησα το defender και παλι μολις ανοιγω το installation file του Bitdefender κλεινει αυτοματα μονο του... ενω ολες οι αλλες εφαρμογες δουλευουν κανονικα δεν ξερω τι κολλημα τρωει η συγκεκριμενη κατι αλλο ?? 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Τα Windows σου είναι ενημερωμένα; Δοκίμασες να επανεκκινήσεις τον υπολογιστή, να κατεβάσεις πάλι τον installer και να τον τρέξεις πάλι; 

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 6 έτη

Τα εχω κανει ολα ναι και επανεκινησεις και ενημερωμενο φουλ μολις το παταω ανοιγει και κλεινει αυτοματα... τρωει καποιο σκαλωμα δεν ξερω τι να κανω 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις όλα τα προγράμματα που ξεκινούν μαζί με τα Windows, μήπως κάποιο από αυτά δημιουργεί το θέμα.
https://www.pcsteps.gr/151-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows/

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 6 έτη

Καλημερα Αγγελε εχω περασει και απο αυτο το σταδιο δεν υπαρχει καποια εφαρμογη που να το εμποδιζει πιστευω εχω απενεργοποιηση οτι δεν χρειαζομαι για την εκκινηση τον υπολογιστη τον εφτιαξα πριν 1 βδομαδα και εδω και 3 μερες που θελω να βαλω αλλο antivirus να κανω install το bit defender με κοβει παταω κλικ στην εφαρμογη για να αρχισει το installation και κλεινει αυτοματα η εφαρμογη δεν ξερω τι σκαλωμα τρωει τοσο ισως ειναι κατι λεπτο ... Αλλη ιδεα ?

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Άλλο antivirus μπορείς να εγκαταστήσεις ? Παίζει μήπως να πέρασε κάποιο malware στο σύστημα ?  Κάποιο ύποπτο εγκατεστημένο πρόγραμμα ,άγνωστη διεργασία στα windows ,περίεργη επέκταση στον browser κλπ ?

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 6 έτη

Αποτι ειδα με το Geek uninstaller ηταν εγκατεστημενο μεσα το Bitdefender agent χωρις καν να αρχισει να κανει το Installation η εφαρμογη τρωει καποιο μεγαλο Bug το διεγραψα φυσικα και τα υπολοιματα πηγενοντας να το εκκινησω παλι τα ιδια κλεινει με την μια αυτοματα... και πηγαινοντας ξανα στο geek διαπιστωσα και παλι οτι εγκαταστηθηκε το Bitdefender agent ξανα διαγραφη και οτι υπολοιματα ειναι το ιδιο... πηγαινοντας στον ssd στα program files ειχε μεινει ακομα μεσα και μου απαγορευε να μπω και κατι τετοια... πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω ενω το ειχα διαγραψει εμεινε ο φακελος... δοκιμασα εγκατασταση του MalwareBytes και εγκαθισταται μια χαρα τι να κανω ?

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Δεν ολοκληρώθηκε η απάντηση.

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 6 έτη

Χρειαζομαι βοηθεια τι αλλο να κανω σχετικα με αυτο η να το παρατησω ετσι ?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Θάνο, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας της Bitdefender, πιθανώς να τους έχει τύχει κάτι αντίστοιχο. Σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα, να κολλάει ο ίδιος ο installer πριν καν ξεκινήσει η εγκατάσταση. 

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια κλεινω την ερωτηση του θεματος αυτου διοτι το θεμα λυθηκε τηλεφωνησα στο service του Bitdefender και μου ειπαν να κατεβασω το Bitdefender uninstaller το προβλημα λυθηκε με το που ετρεξα αυτο το Tool !!!