Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπροβλημα με απεγκατασταση ανιβαιρους (κασπερσκι)
ρώτησε πριν 10 έτη

εχω κανει απεγκατασταση (advanced scare)k ενώ από τα προγγραμματα εχει διαγραφει  στα windows ο φάκελος είναι πληρεις όταν πατω διαγραφη μου λεει ότι θελει αδεια συστηματος .Στην μπαρα κατω μου βγαζει το σημα με ερωτηματικο κ μου ζητα νέο κλειδι κ με παραθετει μεσω της ιστοσελιδος για νεα αγορα κλειδιού.

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Ναι, για να διαγράψεις φακέλους μέσα στα program files σου ζητάει άδεια συστήματος, αλλά κάνοντας κλικ στο παράθυρο που τη ζητάει την παραχωρεί εκείνη την ώρα.

Για το δεύτερο μήνυμα με το ερωτηματικό, τράβηξε ένα στιγμιότυπο οθόνης ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό και δημοσίευσε εδώ το σύνδεσμο, να δω τι πρόβλημα υπάρχει.

απάντησε πριν 10 έτη

Πατωντας για την παραχωρηση από 7000 στοιχεια κατεβαινει στα 5456 και επαναλαμβανει τα περι αδειας

VASILAKAKIS DIMITRIO απάντησε πριν 10 έτη

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ Κ  ΕΧΩ ............

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δημοσίευσέ μου εικόνες, μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις.

VASILAKAKIS DIMITRIO απάντησε πριν 10 έτη

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΚΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Κ ΕΚΤΕΛΕΣΑ ΑΜΕΣΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ:A)Εφυγε το ερωτηματικο κ από ότι φαινεται (γιατι το ανοιξα κ εκανα σαρωση)δουλευει.Β)Το περιεργο είναι ότι δεν εβαλα κλειδι αγορας  διοτι εχω αγορασει το NORTHON 360 k ηθελα  να το ενεργοποιησω εφόσον καταργουσα το KASPERSKY.  Γ)ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΑΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ Κ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ .ΤΩΡΑ ΕΧΩ Κ ΤΟ ΝΟΡΤΗΟΝ ΑΘΙΚΤΟ.  Δ)ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΑΝΕΛ Κ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΣΠ.......   ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ  ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΡΟΥΣ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Τις εικόνες πρέπει να μου τις δημοσιεύσεις στην απάντησή σου, δεν υπάρχει τρόπος να τις δω αλλιώς.

Στείλε μου όποιες εικόνες χρειάζεται για να δω το πρόβλημα σου. Στείλε αυτό το ταμπλό του Kaspersky, αν στο βγάλει ξανά, και το πρόβλημα στην απεγκατάσταση.

Σου είναι κατανοητός ο οδηγός για τις εικόνες?