Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβλημα με απεγκατασταση McAfee
giorgos saradis ρώτησε πριν 9 έτη

 Καλημερα Αγγελε.Θα σου παραθεσω αμεσως το ερωτημα μου αφου πρωτα σε συγχαρω εσενα και τους συνεργατες σου για την τεραστια βοηθεια που μας προσφερετε! Στην ερωτηση λοιπον.
Προσπαθωντας να φρεσκαρω το λαπτοπ μου, Toshiba satellite L850-1v2, που ηρθε με προεγκατεστημενα τα windows 8, εκανα format με το recovery που ειχε ο υπολογιστης και απο τα windows 8 στην αναβαθμηση σε 8.1. Οπως καταλαβαινεις μεγαλη ταλαιπωρια και εκτος αυτου πολλα άχρηστα προγραμματα. Προσπαθησα να κανω εγκατασταση απευθείας σε 8.1 αλλα δεν δέχεται το κλειδι (αν θα μπορουσες να μου βρεις λυση σε αυτο θα ηταν το τελειο).το θεμα τωρα ειναι οτι δεν μπορω να απαλαγω απο το McAfee το οποιο εκανα απεγκατασταση με το  IObit Uninstaller αλλα ενω δεν φαινεται στα εγκτεστημενα προγραμματα στην διαχειριση εργασιων ειναι ενεργω, παταω τελος εργασιων και δεν σταματαει,παω στην θεση αρχείου και δεν διαγραφεται γιατι λεει οτι ειναι ανοιχτο και δεν ξερω πως μπορω να το απενεργοποιησω. θα μπορουσες να βοηθησεις σε αυτο ή αν γινοταν να μου βρεις μια λυση για να κανω εγκατασταση τα windows 8.1 αλλα να δεχεται το κλειδι..Ευχαριστω εκ των προτερον!

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Δοκίμασε να μπεις σε safe mode και να επιχειρήσεις το ίδιο. Μου φαίνεται πάντως λίγο περίεργο, όσο ιδιότροπο και να είναι το McAfee, συνήθως όταν το σουτάρεις, φεύγει.
Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσεις τα 8.1 χωρίς κλειδί, αλλά αν θα ενεργοποιηθούν αυτόματα είναι ένα ζήτημα

giorgos saradis απάντησε πριν 9 έτη

Εχω κλειδι,αλλα ειναι των Windows 8 που ηταν προεγκατεστημενα. Προσπαθησα να κανω εγκατασταση win8.1 απο ενα CD που ειχα (αγορασμενα wid8.1) αλλα λεει οτι δεν ειναι αυτο το κλειδι για αυτα τα windows μηπως επειδη ειναι για τα 8αρια?

giorgos saradis απάντησε πριν 9 έτη

καλησπερα Giannos Ioannou.δουλεψε κανονικα,ευχαριστω πολλη!