Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠροβλημα με ασηρματη προβολη/Miracast
KoGaMa Gamer ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπερα. Πριν λιγους μηνες αγορασα ενα νεο κινητο το xiaomi poco x3 nfc ειναι σχεδον αχρησιμοποιητο. Εχω και μαι τηλεοραση LG webOS TV UH950V. Ανοιγω την εφαρμογη screen share στην τηλεοραση, ενεργοποιω το miracast και το bluetooth στο κινητο, παταω να συνδεθει στην τηλεοραση απο την λιστα, μετα απο λιγο εξαφανιζεται απο την λιστα, και μενουν κατι αλλες τηλεορασεις, και στην τηλεοραση διχνει "Συνδεση" και μετα απο λιγο λεει "Δεν ειναι δυνατη η συνδεση για Screen Share. Δοκιμαστε ξανα.". Το εχω δοκιμασει και σε μια αλλη τηλεοραση, την LG webOS TV UF850V και ουτε εκει δουλευει. Επισης εχω δοκιμασει και τηλεχειριστιριο απο το κινητο και ουτε αυτο δουλευει. Ξερετε καποιον τροπο να διορθωσω το προβλημα?

6 Απαντήσεις

KoGaMa Gamer απάντησε πριν 3 έτη

στην αρχη που ειπα μαι εννοω μια

KoGaMa Gamer απάντησε πριν 3 έτη

Α, επισης στο Youtube δουλευει κανονικοτατα το τηλεχειριστιριο και μπορω να βαλω οτι βιντεο θελω απο το κινητο χωρις κανενα προβλημα

KoGaMa Gamer απάντησε πριν 3 έτη

Επισης στην τηλεοραση εχω ενεργοποιημενο το "LG Connect apps" αλλα και χωρις αυτο ιδιο πραμα ειναι

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις share screen με κάποιον υπολογιστή για να δεις αν εκεί εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα;

Και οι δύο τηλεοράσεις ήταν στο δικό σου δίκτυο; Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσει να κάνεις mirroring όταν είσαι συνδεδεμένος σε άλλο δίκτυο;

KoGaMa Gamer απάντησε πριν 3 έτη

δεν εχω υπολογιστη που να υποστιριζει screen mirroring . Οι τηλεορασεις ειναι ολες στο ιδιο δικτυο και οχι δεν εχω την δυνατοτητα οταν ειμαι συνδεδεμενος σε αλλο δικτυο.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δυστυχώς, δεν έχω κάποια LG τηλεόραση για να κάνω δοκιμές, και χωρίς τις παραπάνω δοκιμές από τη μεριά σου, δεν μπορώ να βγάλω κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.