Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: LinuxΠροβλημα με εγκατασταση Lubuntu.
Vasiliki Kaklamani ρώτησε πριν 7 έτη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΟ PC ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟ(TOSHIBA SATELLITE M70-131) ΜΕ 512ΜΒ RAM ME AΡΧΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΑ WINDOWS XP. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ LUBUNTU ΩΣ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΑ WINDOWS 7 ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΝ.ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ.ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΤΟ LINK ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ-ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕΣΩ RUFUS ΣΕ USB ΩΣ FLASH DRIVE - ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟ PC ΜΠΗΚΑ ΣΤΑ DOS-> BOOT-> ΑΛΛΑΞΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ USB ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΗΚΑ KAI EΠΕΙΤΑ ΠΑΤΗΣΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ.ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΕ ΦΩΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ.ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ 1 ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2 ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ 3. ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ F8 ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ 4 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΤΟΛΕΣ.ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ??

7 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Βασιλική.

Πιθανόν κάτι να μην πήγε καλά στο κατέβασμα ή στην εγγραφή του usb. Δοκίμασε να κατεβάσεις ξανά το ISO και να το ξαναγράψεις, και δες αν έχεις το ίδιο θέμα.

Vasiliki Kaklamani απάντησε πριν 7 έτη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΑ LUBUNTU ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ USB ΜΕΣΩ RUFUS   ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ . ΕΚΑΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Μπορείς να μου στείλεις λίγο το link από όπου κατέβασες τα Lubuntu;

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ποια απ' όλες τις εκδόσεις κατέβασες;

Vasiliki Kaklamani απάντησε πριν 7 έτη

ΤΗΝ 32 bit .

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Πριν σου βγάλει ό,τι έχεις στείλει στις εικόνες, σου εμφανίζει μήνυμα για το αν θέλεις να κάνεις εκκίνηση απ\' το USB;