Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ WINDOWS 7 32BIT HOME PREMIUM ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ
Vasilis Akasis ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Άγγελε. Έχω εναν σταθερό υπολογιστή ο οποίος είχε λίγη μνήμη RAM. Έτσι πήγα και πήρα μια των 2GB για να βάλω τα windows 7 από XP που είχα. Ανοιξα το κουτι , εβαλα την μνημη ( ολα καλα) και πριν εγκαταστησω τα 7 ανοιξα τον σταθερο μου με τα XP που ειχα , για να κανω ( οπως ειχα διαβασει σε ενα αρθρο σου) τεστ της RAM μιας και ειναι μεταχειρισμενη. Ολα καλα , κανενα προβλημα . Εκλεισα το σταθερο και εκανα Boot για να βαλω τα 7. Ε , απο τοτε που τα εβαλα , καθε φορα μου ανοιγει μια μαυρη οθονη ( πριν βγει το λογοτυπο " Εκκινηση των Windows 7" που μου λεει "Διαχειριση εκκινησης υπολογιστη" και από κατω μου βγαζει "Διαγνωση μνημης RAM" που με το κουμπι "tab" μπαινεις στις ιδιαιτεροτητες για ελεγχο της ram. Το παταω , φορτωνει και μολις τελειωνει αντι να μπει απευθειας στα windows 7 μου το γυρναει παλι πισω και μου λεει να κανω χειροκινητα την εκκινηση των windows 7 για να μπω αλλιως σε 24'' θα μπει αυτοματα..Το θεμα ειναι πως καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη , καθε φορα θα πρεπει χειροκινητα ή να περιμενω 24'' για να μου ανοιξει το deskop. Τι να κανω;; Ουτε boot δεν με αφηνει να κανω..παταω το DEL για να πω στα BIOS να βαλω σε προταιρεοτητα να μπουταρει απο το CD , το αποθηκευω και μολις ξαναξεκιναει μου πεταει παλι την χειροκινητη διαδικασια..

Δεν ξερω αν καταλαβες τι προβλημα εχω..υπαρχει η δυνατοτητα να επισυναψω φωτογραφιες για να το κατανοησεις πληρως;

Ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω μηνυμα!!

7 Απαντήσεις

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

για αρχη για δοκιμασε reset cmos

Vasilis Akasis απάντησε πριν 9 έτη

το επιχείρησα..εβγαλα την μπαταρια..περιμενα 15'..την ξαναεβαλα..μου εβγαλε μαυρη οθονη με press F11 setup , press F1 start ..τα εκανα και τα 2..αλλα δυστυχως και στα 2 με πεταξε μετα στην μαυρη οθονη με "εκκινηση windows 7"

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

πρωτον φτιαξε την ωρα και ημερομηνια απο τα bios ,εχουν απορυθμιστει...κατα δευτερον δεν εχω καταλαβει ακριβως το προβλημα σου .bootareis το pc και σου κολλαει στο logo των windows ? σου βγαζει καποιο error?

Vasilis Akasis απάντησε πριν 9 έτη

ενταξει το βρηκα. πηγα σε ενα καταστημα και ρωτησα :). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ενδιαφέρον!! :D

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Τι ήταν τελικά που έπρεπε να ρυθμίσεις Βασίλη? Σε περίπτωση που τύχει σε κάποιον άλλο, αναγνώστη.

Vasilis Akasis απάντησε πριν 9 έτη

Έπρεπε να πάω "Υπολογιστής"-->"Ιδιότητες"-->"Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους"-->"Ρυθμίσεις και αποκατάσταση" για να αλλάξω την εκκίνηση των windows..

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ωραία, ευχαριστούμε.