Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβλημα με εκτυπωτη
david wulker ρώτησε πριν 10 έτη

Καλησπερα σε ολους το προβλημα μου ειναι το εξης.. Εχω τον εκτυπωτη της HP Deskjet 4180 .Το προβλημα ειναι οτι παλια εκτυπωνε μια χαρα .και τωρα μετα απο καιρο που χρειαστηκε να εκτυπωσω πηγα της μελανες για γεμισμα αντι να παρω καινουργιες .και τωρα ο εκτυπωτης εκτυπωνη μονο μοβ, ουτε μαβρο ουτε τιποτα μονο μοβ. εβαλα αλλους ντριβερ .και τιποτα μηπως ξερει κανεις τη μπορω να κανω ? ευχαριστω παρα πολυ ..!!!!!

7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλημέρα φίλε μου.

Το πιθανότερο είναι να έχουν βουλώσει οι κεφαλές του εκτυπωτή. Μπορείς να δοκιμάσει να κάνεις καθαρισμό μέσω του Driver, αν και αυτός ο καθαρισμός θα σπαταλήσει αρκετό μελάνι.

david wulker απάντησε πριν 10 έτη

αγγελε σε ευχαριστω πολυ για την απαντιση σου .εχω δοκιμαση τα παντα για να καθαρισω κεφαλες και τετια μεσω τοτ υπολογιστη...τωρα λεω να δοκιμασω και με τα χερια :P ... αλλα δεν το εχω ξανακανη και επιδη μου εφυγαν 20 ευρο τωρα που ξαναγεμισα τα μελανια καταλαβενεις λεω να το παλεψω λιγο ..!! μπορεις να με βοηθισεις πως να καθαρισω μονος μου τα δοχεια ? ευχαριστω παρα πολυ...!!!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δυστυχώς κάθε εκτυπωτής είναι διαφορετικός όσον αφορά τον καθαρισμό του.

Δεν βλέπω να υπάρχει και κάποιο service manual στο Google, οπότε μάλλον θα πρέπει να το πας σε κάποιον τεχνικό.

david wulker απάντησε πριν 10 έτη

δηλαδη θελει καθαρισμα ο εκτυπωτης η μονο οι μελανες λες να φταινε ?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Ο μόνος τρόπος να διαπιστώσεις αν φταίνε οι μελάνες είναι να αγοράσεις αυθεντικές, για να δεις αν θα σου λειτουργήσουν. Ίσως απλά ο συγκεκριμένος εκτυπωτής να μην μπορεί να δεχτεί ξαναγεμισμένα μελάνια.

Σε περίπτωση όμως που φταίει ο εκτυπωτής, θα χρειαστεί επιπλέον καθαρισμός.

david wulker απάντησε πριν 10 έτη

Αγγελε νομιζω τελικα οτι το προβλημα ειναι αλλο...!!! ξαφνηκα μου εβγαλε οτι ο εκτυπωτης δεν εχει προγραμμα οδηγησης εφαγα ολο το ιντερνετ να βρω προγραμμα οδηγησης για τα windows 7 32 bit και δεν βρηκα πουθενα .....τη μπορω να κανω τωρα?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Εδώ είναι οι drivers για windows 7 32 bit.

Αμφιβάλλω όμως αν είναι θέμα των Drivers, ειδικά από τη στιγμή που συνέβη αφού ξαναγέμισες τα μελάνια. Δεν χάνεις βέβαια τίποτα να δοκιμάσεις τον Driver.