Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠροβλημα με εκτυπωτη HP CP 1025 Ξεκίνησε από vaggelis7172, σήμερα, 19:49
Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 7 έτη

Γεια σας παιδια!!Σε μια προηγουμενη ερωτηση ειχα αναφερει ενα προβλημα για εναν εγχρωμο εκτυπωτη HP LaserJet CP 1025 που δεν εκτυπωνε καθαρα.Το ελυσα το θεμα αυτο,τωρα ομως μου εχει προκυψει αλλο θεμα.Δινω εντολη και δεν εκτυπωνει καθολου,το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνουν τα φωτα που αντιστοιχουν στο καθε χρωμα catridge και στο τελος να μου αναβοσβηνει και η ενδειξη με το τριγωνο και το θαυμαστικο και ξανα το ιδιο loop.Σε καποια στιγμη μου ειχε βγει και ενα παραθυρο που μου ελεγε "Βαθμονομηση" το οποιο δεν καταλαβα τι ηθελε να πει.Τι μπορει να φταιει?Το προβλημα ειναι οτι τον εκτυπωτη τον χρειαζεται σχεδον καθημερινα η αδερφη μου που ειναι καθηγητρια.Καμια βοηθεια?

8 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Μιας και λες για βαθμονόμηση,δες αυτά της hp [πριν τα βίντεο που έχει] και το PDF How to calibrate colour printer αν βοηθούν αυτά. https://tinyurl.com/lhb4rr4

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Βαγγέλη, δοκίμασε να κάνεις βαθμονόμηση μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα σου.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 7 έτη

Να σας πω τι γινεται παιδια: τα μελανια μου(toner)ειναι επαναγεμισμενα πολλες φορες απο ενα καταστημα αναγομωσης.Και καποιες φορες τα εχω αλλαξει και ολοκληρα(τον εχω απο το 2011 τον εκτυπωτη).Τωρα οσον αφορα καποια βηματα που βρηκα παω κατω δεξια αλλα επιλογη για βαθμονομηση δεν βρισκω.Δειτε εδω: https://snag.gy/9gMPhQ.jpg και εδω: https://snag.gy/VwtIKU.jpg και εδω(που δεν ξερω τι να επιλεξω): https://snag.gy/WXVolr.jpg .Και κατι ακομα,τωρα που τον ξανασυνεδεσα αρχισε και εκτυπωνε αυτα που ειχα δωσει εντολη πριν μια εβδομαδα και πριν δυο λεπτα ξαναμπλοκαρε.Επισης σε μια φαση πριν απο λιγο μου ξαναβγηκε το παραθυρο της HP για βαθμονομηση,επελεξα ¨Ρυθμισεις εκτυπωσης¨ και μου βγηκε αυτο εδω: https://snag.gy/bajye4.jpg .

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Βαγγέλη για κάποιο λόγο κολλάνε τα έγγραφα που έχεις σε σειρά και μπλοκάρει το όλο σύστημα. Δοκίμασε να τα ακυρώσεις και να δοκιμάσεις ξανά. Εάν συνεχίζεται το πρόβλημα δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις τον driver του εκτυπωτή.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 7 έτη

Τους επανεγκατεστησα τους drivers.Δοκιμαζω να ξαναξεκινησω και τα εγγραφα αλλα τιποτα.Παω μετα να εκτυπωσω ενα τεστ αγγλικων της αδερφης μου απο το Word και μου πεταει μηνυμα οτι το δοχειο με το κιτρινο χρωμα δεν ειναι γνησιο,ενω με τους παλιους drivers ακομα και αν υπηρχε παρομοιο προβλημα τετοιου ειδους μηνυματα ειχαν σταματησει να μου εμφανιζονται.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Κάτι παίζει, ίσως να δοκίμαζες να αγοράσεις νέα δοχεία.. συμβαίνουν δυστυχώς κάτι τέτοια κολλήματα με δοχεία τα οποία γεμίζουν.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 7 έτη

Αγορασα γνησιο κιτρινο.Το τοποθετησα αλλα μου κανει τα ιδια.Σε καποιο σημειο μου εβγαλε μηνυμα οτι το μπλε τονερ δεν ειναι εγκυρο.Το θεμα ειναι οτι τα γνησια κοστιζουν γυρω στα 60 με 65 ευρω και ειναι δυσκολες εποχες.Δεν ξερω τι να κανω.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Τι να σου πω Βαγγέλη, αυτά συμβαίνουν ειδικά σε παλιούς εκτυπωτές και με μη γνήσια δοχεία.
https://tinyurl.com/kvfmu9w