Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠροβλημα με ερωτησεις pcsteps
Antonis Venieris ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα παιδια..Παρατηρησα οτι εδω και δυο-τρεις μερες στην ενοτητα των ερωτησεων εμφανιζεται μονο η σελιδα ενα και δυο  αντε  καμια φορα  και η τρια.Οταν  ειμαι στην σελιδα τρια παταω στην σελιδα τεσσερα εμφανιζει παλι την  τρια, επισης οταν ειμαι στην σελιδα τρια και παταω την σελιδα πεντε  εμφανιζει παλι την τρια.Εχω διαγραψει κρυφη μνημη,cookies.Μπαινω απο  λειτουργικα windows 10,windows 7,windows 8,android και  απο browsers  chrome,firefox, edze ενημερωμενοι με την τελευταια εκδοση και το ιδιο συμβαινει.Σας ευχαριστω να εισαστε καλα...

22 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

 Συμφωνώ κι εγώ.Αν είναι όμως κάποια ερώτηση που έχεις κάνει και θες να την δεις,αν κάνεις κλικ στο όνομά σου,θα δεις όλες σου τις ερωτήσεις.
Και σε μένα έτσι γίνεται.Δεν είναι από τη μεριά σου το πρόβλημα.
Ό,τι σου πουν από το PCsteps.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δεν μπορούμε να αναπαράγουμε το πρόβλημά σας
Βλέπουμε κανονικά τις ερωτήσεις μέχρι το τέλος, και συνδεδεμένοι αλλά και σε incognito mode.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Όπως λές κύριε Άγγελε,εγώ δοκίμασα.Αν πατήσω κατευθείαν στη σελ.1149, έτσι ΠΗΓΑΙΝΕΙ.
Τώρα πατάω στη σελ.1 και πηγαίνει.Μετά πατώ στη σελ.2 και με βγάζει πάλι στην 1149.
Τέσπάντων θα προσπαθήσω να το φτιάξω.Εσύ Αντώνη,μη κάνεις όπως έκανα εγώ μόλις.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ίσως γίνεται κάποιο caching. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που δεν επηρεάζει τις ίδιες τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, δεν είναι ένα θέμα με ιδιαίτερη προτεραιότητα.

Antonis Venieris απάντησε πριν 7 έτη

Αγγελε εχεις δικιο σε αυτο..Απλα ειχα συνηθισει να  βλεπω και να διαβαζω ολες τις τελευταιες σελιδες και τωρα δεν ειναι εφικτο..Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει.Ευχαριστω που δειξατε ενδιαφερον για το θεμα..Δημητρη βρηκες τιποτα?εγω οχι...

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δεν είναι θέμα από τη μεριά σας, το plugin του συστήματος των ερωτήσεων κολλάει με το W3 Total Cache. Υποτίθεται το έχω βάλει στις εξαιρέσεις, αλλά για κάποιο λόγο δεν το παίρνει. Θα το ψάξω με την εταιρεία που το αναπτύσσει.

Antonis Venieris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπερα σε ολους.Αγγελε απο σημερα μονο η πρωτη σελιδα φαινεται κανονικα.Οταν παταω την δευτερη η οποιαδηποτε αλλη σελιδα βγαζει σφαλμα..Το αναφερω γιατι και αλλοι αναγνωστες μπορει να εχουν το ιδιο προβλημα και τοσα χρονια που διαβαζω pcsteps,ξερω οτι παντα και ολα ειναι τελεια στο site χαρη στην υπεροχη δουλεια που κανετε..Αρκει καποιος να δει λιγα σχολια και βαθμολογιες και θα καταλαβει οτι εισαστε ενα απο τα καλυτερα site παγκοσμιως..Σας ευχαριστω..Να εισαστε καλα..Δειτε και εσεις:

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Αυτό το τελευταίο πρόβλημα μου το έβγαλε και σε μένα από το πρωί πολλές φορές. Τώρα βλέπω ότι δεν το βγάζει. 

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Επίσης κάτι άλλο που πρόσεξα. Είναι ότι όταν γράφω κάτι και πατάω υποβολή, πολλές φορές η απάντησή μου δεν φαίνεται και χρειάζεται να κάνω ανανέωση την σελίδα 3-4 φορές για να την δω.Δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό η όχι. 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Σήμερα κάναμε κάποιες αλλαγές στο theme καθώς είχε κυκλοφορήσει νέα έκδοση, και το caching ορισμένων παλαιών αρχείων δημιουργούσε προβλήματα.
Γενικά το plugin φαίνεται να έχει θέματα με το caching, το οποίο όμως ωφελεί όλο το υπόλοιπο site, και ψάχνουμε να δούμε σε συνεργασία με τους developers αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να το εξαιρέσουμε.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Πρέπει να έχει λυθεί τώρα το πρόβλημα. Μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα Άγγελε και καλό μήνα !! Εγώ μόνο την σελ. 1 και 2 , μπορώ να τις δω αυτή τη στιγμή που γράφω.
Γενικά έχω παρατηρήσει,καμιά φορά στη σελ. 2 δεν μπαίνει,μα αργότερα διορθώνεται.
Αν οι άλλοι αναγνώστες δεν έχουν θέμα με τις ερωτήσεις που κάνουν, εμένα δεν με πειράζει.Το είπες κι εσύ,δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Xaris Boo απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα Άγγελε.
Σε εμένα πάει μέχρι την Σελ. 3 και μετά σε όποια και να πατάω <3 μου φορτώνει την τρία, παίρνει επίσης και την τελευταία αλλά και εκεί όταν πατάω κάποια προς τα πίσω φορτώνει την τελευταία. 

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Χάρη ,για τη στιγμή εκείνη που είπες,το επιβεβαιώνω κι εγώ.Τώρα όμως που απαντώ, όχι.
Τζάμπα βασανιζόμαστε εγώ λέω 😀

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Τελικά,άκυρη η τελευταία απάντησή μου !! ΟΚ,σταματώ εδώ.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Μάλλον δεν ήμουν σαφής.Και μένα τώρα αυτή τη στιγμή πηγαίνει μέχρι τη σελ. 3 (απλώς εκείνη την ώρα που απαντούσα,δεν πήγαινε)
Επιβεβαιώνω τον Χάρη 100% !!!

Antonis Venieris απάντησε πριν 7 έτη

Καλημερα..Δεν συμφωνω με τον dimitris gk..Καταλαβαινω οτι οι διαχειριστες εχουν σημαντικοτερα θεματα στο site και αυτο δεν επειγει,δεν σημαινει ομως οτι δεν πρεπει να διορθωθει ποτε.Καθε αναγνωστης εχει διαφορετικη προτιμηση στο πως να βλεπει το site.Αγγελε δεν εχει διορθωθει..

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Άλλαξα τελικά εντελώς το caching plugin, πείτε μου αν είναι εντάξει τώρα. Σε incognito mode και μέσω virtual machine εμένα μου λειτουργεί.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Πήγα απο τη σελ. 1 στην 3
Από την 3 στην 4
Από την 4 στην 5 κ.ο.κ.έφτασα μέχρι την 8
Δηλ. όλα εντάξει είναι.

Xaris Boo απάντησε πριν 7 έτη

                                        

Antonis Venieris απάντησε πριν 7 έτη

Απο android που μπηκα ειναι μια χαρα..Λειτουργει αψογα χωρις κανενα σφαλμα..Αυριο θα μπω και απο windows και αν δεν λειτουργει θα ενημερωσω..Αγγελε ευχαριστω που ενδιαφερθηκες και ασχοληθηκες με το θεμα,φανταζομαι χωρις να ξερω οτι θα ηταν χρονοβορα διαδικασια..Αυτο ομως ειναι αλλη μια  αποδειξη οτι εισαστε ενα απ τα κορυφαια site και δεν λεω υπερβολες..Να εισαστε καλα...

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Συγνώμη γι αυτό που θα πω αλλά το πρόβλημα εχει καταντήσει κουραστικό, θέλω να παρακολουθήσω το site και να γράφω αλλα...
Μου έρχεται στο μαιλ μήνυμα για απάντηση σε θέμα που παρακολουθώ, κανω κλικ και απλά η απάντηση δεν υπάρχει.
Απαντάω σε μια ερώτηση και όταν φορτώνει ξανά την σελίδα η απάντησή μου δεν υπάρχει. (μερικες φορές αναγκάζομαι και την ξαναγράφω) και τότε ως δια μαγιάς εμφανίζει και της δυο.
Αν τυχών κάνω αποσύνδεση, για να συνδεθώ ξανά και να γράψω κάτι, πρέπει να προσπαθήσω πάνω από 10 φορές. ( μου δείχνει ότι συνδέθηκα κανονικά) αλλα αυτό δεν γίνετε. 
Δεν υπαρχει λυση πανω σε αυτα τα προβληματα τελικα?