lambros ρώτησε πριν 1 μήνα

Εγκατεστησα σε pc με windows 11 το fxsound επειδη το επιπεδο της εντασης του ηχου που εβγαζαν τα ακουστικα μου (earphones κ headphones) ηταν ενοχλητικα χαμηλα οταν πηγαινα να ακουσω μουσικη. Κ τα δυο τα κουμπωνα στην υποδοχη jack των ηχειων μου. ναι μεν δυναμωσε ελαφρα αλλα οχι κ παλι ικανοποιητικα. Οποτε το απεγκατεστησα. Απο την στιγμη αυτη ομως τα ηχεια μου δεν εχουν ηχο. Μπορω να ακουσω κατι μονο εαν κουμπωσω πανω τους τα ακουστικα.Οποτε ολα λειτουργουν κανονικα, καλωδια κτλ κτλ. Πως διορθωνεται αυτο? Δεν μπορω να φοραω ακουστικα καθε στιγμη που ειμαι στο pc. Τα ηχεια ειναι τα nod aurora. Τα headphones ειναι τα razer Electra, τα earphones δεν θυμαμαι. 
Να σημειωσω οτι τα ιδια ακουστικα σε λαπτοπ (με win10) η σε αλλο pc (με win11) δινουν πολυ πιο δυνατο ηχο. Ουτε αυτο ξερω πως να το διορθωσω

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 εβδομάδες

Καλημέρα, για δοκίμασε να αλλάξεις την default συσκευή αναπαραγωγής ήχου, όπως αναφέρουν και εδώ. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να περάσεις ξανά τον driver ήχου του συστήματος σου μέσα από τη σελίδα του κατασκευαστή ή να απεγκαταστήσεις τελείως τον driver του ήχου μέσα από τη διαχείριση συσκευών και να αναζητήσεις εκ νέου εντοπισμό νέου υλικού.