Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβλημα με θυρα USB (ή μήπως με εξωτερικό σκληρό δίσκο;)
Kostas Ioannidis ρώτησε πριν 10 έτη

"One of the USB devices attached to your computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it"

Αν είναι πρόβλημα του εξωτερικού δίσκου, θα πεθάνω, σας το λέω. Βοήθεια. Τι κάνω;

6 Απαντήσεις

Kostas Ioannidis απάντησε πριν 10 έτη

Θα τρελαθώ, έβαλα άλλο καλώδιο στον σκληρό δίσκο και δούλεψε. Τι εφταιξε; Δωσε μου μερικά ινφο, Αγγελε, για το θέμα, μηπως μου ξανατυχει. Ειδα οτι αρκετοι το χουν παθει. Εψαξα στο γοογλε, αλλα δεν εβγαλα ακρη με τις λυσεις που προτεινουν....

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Κώστα,

Χαίρομαι που σου λειτούργησε. Γενικά, ποτέ δεν έχουμε σε εξωτερικό δίσκο αναντικατάστατα δεδομένα. Μόνο backup από δεδομένα που έχουμε ήδη στον δίσκο του υπολογιστή μας και τουλάχιστον σε ένα άλλο δίσκο, ή μοναδικά δεδομένα που δεν μας ενδιαφέρει να χάσουμε.

Δεν αποκλείεται όντως να είχε πρόβλημα το καλώδιο. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να έχει γίνει corruption στους Drivers των Windows όσον αφορά το USB. Γενικά είναι πολλές αιτίες που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει μόνο μία.

Kostas Ioannidis απάντησε πριν 10 έτη

Οι drivers για το usb ποιοι ειναι;; Acer Aspire 5750g εχω, και οι μοναδικοι που εχει το σαητ ειναι για το usb 3.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Συνήθως δεν είναι θέμα να βάλεις καινούριους Drivers, απλά να διαγράψεις τις συσκευές USB από τη διαχείριση συσκευών, να κάνεις επανεκκίνηση και να αφήσεις τα Windows να ξαναεγκαταστήσουν τους drivers μόνα τους.

Kostas Ioannidis απάντησε πριν 10 έτη

Αυτη τη λυση την ειδα σε ολα τα φορουμ. ΑΛΛΑ, σε μενα, το "προβληματικο", με το κιτρινο τριγωνακι και το θαυμαστικο, το εμφανιζε για 1-2 δευτερολεπτα μονο, οποτε δε μπορουσα να κανω uninstall :/ Τι στο καλό πια...

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Αφού σου λειτουργεί τώρα, μην σε απασχολεί. Μπορεί το παλιό καλώδιο να είχε τσακίσει σε κάποιο σημείο, και αυτό να δημιουργούσε πρόβλημα με τη σύνδεση.

Αν σου ξαναεμφανίσει πρόβλημα και με το νέο καλώδιο, θα ψάξουμε τότε να δούμε τι μπορεί να φταίει.