Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπροβλημα με ιντερνετ
kostas lepd ρώτησε πριν 8 έτη

γεια σας συνδεομαι στο ιντερνετ ασυρματα εχοντας εναν ανταπτορα πανω στο επιτραπεζιο pc μου για να πιανω σημα απ το ρουτερ μου πριν λιγο καιρο ημουν κοντα στο ρουτερ μου με τον αναπτορα και επιανα πολυ καλο σημα τωρα τελευταια αλλαξα θεση στο pc μου και το πηγα 3-4 μετρα μακρια απο το ρουτερ εχω ταχυτητα χαμηλη συνηθως κατω απο 2 mbps η αδερφη μου με το laptop της στο ιδιο με δωματιο με μενα πιανει καλυτερο σημα μηπως εχει προβλημα ο ανταπτορας μου?

8 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα!!!

Πιθανόν ο "αντάπτορας" σου να μην έχει τόσο ισχυρό δέκτη όσο το λάπτοπ.

Δοκίμασε να φέρεις το ρούτερ και το pc πιο κοντά μεταξύ τους και δες αν ξανά ανέβει η ταχύτητα. Αν ανέβει, σημαίνει ότι έχει θέμα ο "αντάπτορας".

kostas lepd απάντησε πριν 8 έτη

αυτο πιστευω κι εγω θεωρω δυσκολο να εχει προβλημα η καρτα δικτυου οταν ειχα τον ανταπτορα ακριβως διπλα στο router επιανα καλυτερο σημα

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 έτη

Άρα ο αντάπτοράς σου ή έχει κάποιο πρόβλημα ή απλά είναι σχετικά χαμηλής ποιότητας.

Δες μήπως χρειάζεται κάποιον driver και γι αυτό δεν λειτουργεί σωστά.

kostas lepd απάντησε πριν 8 έτη

βρηκα μια αλλη λυση στο προβλημα μου θα συνδεθω ενσυρματα με καλωδιο δικτυου αυτο εδω http://www.e-shop.gr/equip-625416-eco-patchcable-cat6-u-utp-10m-grey-p-PER.750319 πως σου φαινεται?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 έτη

Η ενσύρματη σύνδεση είναι πάντα η καλύτερη λύση. Γενικά να ξέρεις ότι στην ασύρματη σύνδεση έχεις χαμηλότερη απόδοση σε σχέση με την ενσύρματη γιατί δέχεται περισσότερες παρεμβολές.

Το καλώδιο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία σε οικιακά δίκτυα γιατί ότι και να πάρεις θα υποστηρίζει την ταχύτητα που πιάνεις.

kostas lepd απάντησε πριν 8 έτη

μπηκα στην διευθυνση του router μου και λεει οτι πιανω 7.2mpbs κανω speedtest και μου βγαζει 2,87mbps πρεπει να εχεις δικιο οτι φταιει ο ανταπτορας του wifi μου αν συνδευω ενσυρματα θα πιανω ακριβως την ταχυτητα που λεει το router μου?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 έτη

Σε γενικές γραμμές ναι, αν και μπορείς να έχεις διακυμάνσεις τις ώρες αιχμής και σε περίπτωση που κατεβάζεις κάτι από πολύ μακρινό σερβερ. Περισσότερα μπορείς να δεις εδώ.

https://www.pcsteps.gr/122506-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84-adsl-vdsl/

kostas lepd απάντησε πριν 8 έτη

προβλημα λυθηκε αγορασα καλωδιο δικτυου το συνδεσα στο pc μου και συνδεομαι με 6 mbps συνηθως και το chrome δεν μου βγαζει πια το μηνυμα αλλαγη δικτυου