Michael Filippou ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπερα. Ηθελα να φτιαξω το δικο μου pc και πηρα την μητρικη Gigabyte AB350 Gaming 3 τον επεξεργαστη AMD ​Ryzen 5 2600 Box την καρτα Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB Windforce εναν ssd Samsung 860 Evo 500GB ram corsair vegeance 4x4 16GB 2800mz και ενα τροφοδοτικο inter-tech 650wat. Aφου το συνθεσα το ανοιγω και το βαζω με hdmi στη τηλεοραση μου (LG 32 inches)  και δεν εχω καθολου εικονα ειτε απο τη θειρα της καρτας γραφικων ειτε απο της μητρικης. επισης δε ξερω αν εχει σημασια οταν ανοιγει το pc δε κανει καθολου μπιπ. Αν εχετε καμια συμβουλη η ιδεα τι μπορει να φταιει θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη σας.  Σας ευχαριστω πολυ.

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, για να καταλάβω το pc άνοιξε καθόλου? Πάντως η μητρική που επέλεξες είναι συμβατή και πρώτης γενιάς ryzen, για τον 2ης γενιάς που έχεις θα χρειαστεί bios update και για το οποίο θα πρέπει να απευθυνθείς από εκεί που την προμηθεύτηκες. 

Michael Filippou απάντησε πριν 5 έτη

Ναι πρεπει να εχεις δικιο επειδη εχω τρελαθει να ψαχνω για απαντηση απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι τα BIOS  της μητρικης. Γιατι ανοιγει κανονικα και παρατηρησα οτι το λαμπακι error που ανοιγει ειναι το VGA. Ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση.