Eragon ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, αγόρασα πριν λιγο καιρο μια καρτα γραφικων asus και την εβαλα στον υπολογιστη που ειχα...εκανα εγκατασταση τους οδηγους της και ολα δουλευαν οκ.
Προσφατα πηρα ενα μεταχειρισμενο υπολογιστη και θελησα να βαλω τη καρτα γραφικων σε αυτον αλλα δε μου δινει καθολου εικονα...ο υπολογιστης αυτος δουλευει μια χαρα..και ο σκληρος και η μητρικη...τι μπορει να φταιει?
Υ.Γ. εχω τοποθετησει 2 χ 2gb ram & 2 x 1gb ram.

6 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Πως ξέρεις ότι δουλεύει; Βάλε την οθόνη στα ενσωματωμένα γραφικά αν έχει για να δεις αν θα ανοίξει αρχικά.

Eragon απάντησε πριν 8 έτη

Δουλευει γιατι το δοκιμασε ενας γνωστος μου με δικη του γραφικων, αν ειχε δικη του γραφικων θα εκανα τη συνδεση απο εκει και μετα θα εκανα εγκατασταση τους drivers της γραφικων οπως εκανα στον υπολογιστη που ειχα.Μηπως δεν δουλευει σωστα με το quad channel..επισης και οι δυο μητρικες ειναι gigabyte..και αυτη που ειχα ηταν μικροτερη και πιο φθηνη..δε ξερω τι μπορει να φταιει...

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δοκίμασε να αφαίρεσεις τις μνήμες μια μια τότε, με μεταχειρισμένες μητρικές, δεν είναι και εύκολο να καταλήξεις σε συμπέρασμα ή δοκίμασε και διαφορετικό τροφοδοτικό.

Eragon απάντησε πριν 8 έτη

Καλημερα, ναι ισως ειναι και το τροφοδοτικο γιατι χθες μου εριχνε την ασφαλεια του σπιτιου....θα τα δοκιμασω και θα κανω update , ευχαριστω!

Eragon απάντησε πριν 8 έτη

Καλημερα, τελικα εφταιγε το τροφοδοτικο. Εβαλα ενα αλλο που βρηκα και δουλευουν ολα οκ!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ για την ενημέρωση