Qweqqw Eqwee ρώτησε πριν 8 έτη

Καλημερα. Μολισ πηρα μια καρτα γραφικων την ASUS EAH5870 και την εβαλα πανω. Οταν ξεκινησα τον υπολογιστη αρχισε να κανει ενα θορυβο ενα συνεχομενο σφυριγμα λογικα απο την καρτα εβγαινε και δεν εβγαζε τιποτα στην οθονη. Εβαλα παλι την παλια πανω και ολα ενταξει

Εχω motherboard p5k , cpu intel core 2 duo e8400 , 2gb ram , 450w τροφοδοτικο.

Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα?

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Δοκίμασες να ξαναβάλεις τη νέα κάρτα, μήπως δεν είχε πατήσει καλά? Το σφύριγμα ήρθε από τη μητρική, επειδή υπήρχε πρόβλημα με την κάρτα, όχι από την ίδια την κάρτα.
Επίσης, καθώς λογικά πήρες την κάρτα μεταχειρισμένη, υπάρχει περίπτωση απλά να ήταν προβληματική. Αλλά ο μόνος τρόπος να το επιβεβαιώσεις αυτό στο 100% είναι να τη δοκιμάσεις σε νέο υπολογιστή.

Sdadsa Dsaasd απάντησε πριν 8 έτη

Αγγελε τελικά το βρήκα το προβλημα. Δεν είχα συνδέσει την τροφοδοσία ρεύματος που χρειάζεται. Επειδή όμως εμένα δεν έχει αυτά τα πιν που χρειάζεται , εχει 8 & 6 πιν ή κάρτα και το τροφοδοτικό δεν βγάζει κάτι τετοιο. Που θα βρω ένα τέτοιο καλώδιο ;;

Sdadsa Dsaasd απάντησε πριν 8 έτη

Επίσης βρήκα και ραμ να βάλω 8gb στα 1066 , έχω την asus p5k μητρική που διάβασα στο site της asus ότι πέρνει 8gb μεχρι 800mhz ισχύει ή διάβασα εγώ λάθος και αν είναι πρόβλημα αν τις βάλω πάνω .

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Υπάρχει ανταπτορας από Molex σε PCI-Express 6-pin, λογικά θα σε καλύψει.

Η PK5 παίρνει μέχρι 1066 μέσω της τεχνολογίας ASUS Super Memspeed Technology.