Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ BIOS… ΕΝΤΕΡ PASSWORD
MARIOS ρώτησε πριν 9 έτη

καλησπέρα παιδιά καλη χρονια..... λοιπον εχω ενα lap top toshiba satellite......to προβλημα που εχω ειναι ? μόλις των ανοίγω μου ζητάει κωδικο ....enter passw.. μεσα σε ενα μπλε πλαίσιο... δεν μπορώ να κανω format... και δεν ακουει τιποτα απο τα f 2 F8 F12 F9 ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BIOS....KAI ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΕ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟ....!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΊΓΕΙ MOY ΒΓΆΖΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ENTER PASSW..... EYXARISTW..... ΕΠΕΙΓΩΝ !!!!

7 Απαντήσεις

Ermis απάντησε πριν 9 έτη

Καλη σου χρονια,
Για δοκιμασε να μπεις, με το πληκτρο Del

MARIOS απάντησε πριν 9 έτη

OYTE ME TO DEL ΕΥΧΆΡΙΣΤΟ ΕΡΜΙΣ....

Ermis απάντησε πριν 9 έτη

Για δοκιμασε (αν μπορεις), να βγαλεις την μπαταρια του cmos, να γυρισει στις εργοστασιακες ρυθμισεις
Εχω την εντυπωση οτι απο την στιγμη που βαζεις κωδικο στο bios, ειναι για να μην παει καποιος ασχετος και πειραξει τις ρυθμισεις, (στο bios), δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση με τον κωδικο (εναρξης) των windows.

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

κοιτα εδω τη κομπινα που κανει ο πιτσιρικας μηπως σου δωσει λυση

MARIOS απάντησε πριν 9 έτη

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡ ΔΊΣΚΟ ΕΧΩ ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ..!!!. ΕΒΑΛΑ ΤΩΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΊΔΙΑ ... ΑΡΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑΤ ΝΑ ΚΑΝΩ ... ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ........ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡ/ΔΙΣΚΟ... ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΆΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ LAP TOT ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΊΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ....POY EINAI TO PROBLHMA TΩΡΑ ....????

MARIOS απάντησε πριν 9 έτη

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΑΧΥΚΎΚΛΩΣΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΉ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕΣΕΤ....ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΤΖΑΜΠΕΡ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΣ RAM....DEN HTANE ΕΥΚΟΛΟ.. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΦΟΡΜΑΤ.... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ!!!!!

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

βραχυκυκλωσες τα δυο pads(b500) με ενα jumperaki ..το χα κανει παλιοτερα και χρειαστηκε να πατησω το Power button γυρω στις 8 φορες για να πιασει :P ...αφου λυθηκε μπραβο σου