Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΠροβλημα με λαπτοπ acer aspire E5-571G-5107
Spiros Lagousakos ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα.Την περασμένη εβδομάδα παρέλαβα απο το e-shop ενα καινούργιο λάπτοπ acer aspire E5-571G-5107 χωρις λογισμικο.Εγκατεστησα τα windows 7 pro 32 bit που έχω,κι όλα πήγαιναν καλά μέχρι που ήρθε η στιγμή να εγκαταστησω τους drivers.Τοτε διαπίστωσα οτι το cd που συνόδευε το λάπτοπ δεν είχε μέσα ουτε drivers ουτε manual.Μπαίνοντας στο site της acer για να τα κατεβασω απο εκεί είδα οτι για το συγκεκριμένο λάπτοπ υποστηρίζονται τα windows 10,8 και 7 (που με ενδιαφέρουν) αλλά μονο σε εκδοση 64 bit.Αποτελεσμα δεν ειχε ουτε η προσπαθεια μου να κανω update μεσω του device manager.Επικοινωντας με την εταιρία μου είπαν να εγκαταστησω τους drivers για 64 bit πράγμα που προσπάθησα αλλά δεν λειτουργούσαν, η αλλιως να πάρω άλλο λογισμικό!!! Από το e-shop δε ο υπάλληλος όταν τον ρώτησα γιατί δεν αναφέρεται στο site τούς οτι το συγκεκριμένο μηχάνημα δέχεται μονο κάποια λογισμικά, για να μπορέσω να επιλεξω κάποιο άλλο, μου ειπε οτι ηταν δική μου ευθύνη να ψαξω να μάθω τι λογισμικο παίρνει!!! Πέρα απο την απογοήτευση μου για το after sales και των δυο εταιριών το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω λάπτοπ.Μπορείτε να βοηθησετε?

4 Απαντήσεις

Κώστας Κατσάνος απάντησε πριν 8 έτη

Σπύρο γιατί δεν κάνεις μια επανεγκατάσταση λειτουργικού βάζοντας αυτή την φορά τα win 7 pro x64 ;
Το serial Που χρησιμοποίησες για τα 32 bit κάνει και για τα 64.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Μπορείς να κάνεις αυτό που είπε ο Κώστας και θα είναι μια χαρά, μελλοντικά του βάζεις και άλλα 4g ram και δεν θα έχεις πρόβλημα.
Δεν είναι δυνατόν κάθε laptop να υποστηρίζει όλα τα λειτουργικά, το κάθε ένα  βγαίνει με δικές του προδιαγραφές και την ευθύνη την έχει ο κατασκευαστής

Κωστας Ο. απάντησε πριν 8 έτη

 καλημερα σας!! ειδα οτι αναφερατε οτι μπορει το παιδι να βαλει αλλα 4 gb ram.. εχω σκοπο να παρω το ιδιο λαπτοπ σε 2-3 μερες αλλα με εχει προβληματισει το οτι δεν γραφει σε κανενα σιτε αν εχει δυνατοτητα επεκτασης η ραμ. αυτο εδω ειναι σα του παιδιου http://www.e-shop.gr/laptop-acer-aspire-e5-571g-5107-156-intel-core-i5-5200u-4gb-1tb-nvidia-gf-gt840m-2gb-free-dos-p-PER.902956     γνωριζετε αν οντως περνει? και μεχρι τι οριο φτανει?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Μπορεί να πάρει μέχρι 16 σύμφωνα με τον κατασκευαστή
http://www.acer.com/ac/el/GR/content/model/NX.MLTET.015