Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠροβλημα με μεταδοση ηχου στο Skype απο android.
giannhs Karag ρώτησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω!είμαι σε κλήση στο Skype και θέλω να κάνω μετάδοση ένα  video η ένα αρχείο ήχου!ενώ κάνει την μετάδοση του video δεν κάνει μετάδοση τον ήχο!ακούει εμένα ο αλλος και βλεπει την εικονα μου αλλά όχι τον ηχο απο το αρχειο που παιζει!το πρόβλημα το έχω από συσκευή android οχι σε συσκευή με windows. Υπάρχει λύση?

6 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα, δες εδώ πώς θα κάνεις σωστό share screen στην οθόνη σου με το περιεχόμενο που θες να αναπαράγεις.

giannhs Karag απάντησε πριν 5 μήνες

Σε ευχαριστώ Γιώργο αλλά αυτά τα έχω δοκιμάσει!από υπολογιστή δουλευει κανονικά από κινητό ή ταμπλετ δεν δουλεύει!για να το ξεκαθαρίσω κάνω share screen από κινητό ή ταμπλετ βλέπει ο αλλος την εικόνα μου αλλά δεν ακούει τον ήχο του video ή του τραγουδιού που βάζω!βλέπει απλά εικόνα κ ακούει εμένα που του μιλάω! 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα Γιάννη, μήπως έχει να κάνει με τα δικαιώματα της εφαρμογής (έλεγξε εάν έχεις δώσει τα σωστά). Μήπως κατά το share screen υπάρχει κάποια επιλογή στο skype για το τι ήχο θα μεταφέρει, τον δικό σου ή του περιεχομένου?

giannhs Karag απάντησε πριν 5 μήνες

Τα έχω δοκιμάσει...μήπως το δοκιμάσες εσυ κ σου δούλεψε?βαζω ένα τραγούδι στο  vlc κάνω share screen από το κινητό μου στο κινητό της γυναίκας μου βλέπει την εικόνα μου με ακούει αλλά όχι το τραγούδι που παίζει!όλα δοκιμασμένα με το τελευταίο android σε Samsung κινητα!

giannhs Karag απάντησε πριν 4 μήνες

Τελικά δεν υπάρχει η δυνατότητα...
 
https://answers.microsoft.com/en-us/skype/forum/all/skype-android-screen-share-system-sound/2d779e5f-0e66-487f-8ad9-d478314344ac

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Πιθανόν κάτι τέτοιο να αλλάξει σε μελλοντική έκδοση του android.