Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβλημα με Πληκτρολογιο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΝΑΣ ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα.
Αγόρασα πρόσφατα ένα πληκτρολόγιο Gembrird ggs-umg4-01 στο οποίο την τελευταία εβδομάδα δεν λειτουργεί το Enter και το Backspace. Το πληκτρολόγιο το έχω λιγότερο από δύο μήνες και δεν έχει δεχτεί κάποιο χτύπημα. Ωστόσο έχω παρατηρήσει τα εξής:

  1. Έκανα μια σάρωση με το malwarebytes και ανακάλυψε δύο απειλές τις οποίες αφού τις έσβησα το πληκτρολόγιο δούλεψε κανονικά. Ωστόσο μετά από κανά δυο μέρες μου έκανε πάλι το ίδιο. Έκανα πάλι σάρωση και με το avg, αυτή τη φορά δεν βρήκα τπτ.
  2.  Το προηγούμενο πληκτρολόγιο το άλλαξα γτ σταμάτησε να δουλεύει αφού χύθηκε καφές. 'Ομως εκ  των υστέρων διαπίστωσα ότι ευθυνόταν η θύρα usb. Στο νέο πληκτρολόγιο άλλαξα διαφορετικές θύρες αλλά το πρόβλημα παραμένει.
  3. Το Gembird το δοκίμασα και σ'άλλον υπολογιστή. Στην αρχή δούλεψε αλλά μετά τα δύο πλήκτρα πάλι δεν ανταποκρίνονταν.

Οπότε ερωτώ το εξής: Φταίει το πληκτρολόγιο ή μήπως είναι κάποιος ιός; Είναι ακόμα σε εγγύηση αλλά θα θελα να μαι σίγουρος πριν το πάω για επιστροφή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω την απάντησή σας.

1 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Φταίει το πληκτρολόγιο, εφόσον και σε άλλον υπολογιστή συμβαίνει το ίδιο. Εφόσον είναι καινούργιο, επέστρεψέ το απευθείας στο κατάστημα απ' όπου το πήρες για αλλαγή.