Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβλημα με πληκτρολογιο
Nikos Moumtzidis ρώτησε πριν 9 έτη

Αγγελε πηρα σημερα αυτο το πληκτρολογιο απο το e shop
http://www.e-shop.gr/natec-nkg-0503-genesis-rx66-professional-gaming-keyboard-p-PER.572247
επειδη ειναι σε προσφορα.τον υπολογιστη θα τον παρω αρχες ιανουαριου.για να δω αν λειτουργει κανονικα το εβαλα σε λαπτοπ.επαιξα λιγο λολ και μετα απο καποια ωρα τα φωτακια εκλεισαν και σταματησε να λειτουργει.το θεμα ειναι ομως οτι το εβλεπε το λαπτοπ οτι ειναι συνδεδεμενο απλως τα windows διεκοψαν την συνδεση επειδη ανεφερε προβλημα.(κωδικος 43),τι μπορει να φταιει?? επειδη το εβαλα σε λαπτοπ?? αρχικα μια χαρα λειτουργουσε.
Ολες οι θυρες λειτουργουν κανονικα και επισης χρησιμοποιω ποντικι το οποι δεν εχει προβλημα.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ο κωδικός 43, Νίκο, είναι πως μία συσκευή έχει σταματήσει να λειτουργεί για κάποιο λόγο. Μπορεί να φταίει η ίδια η συσκευή, μπορεί όμως να φταίει και ο driver των windows, είναι πολύ γενικό πρόβλημα.

Σίγουρα δεν φταίει που το έβαλες σε laptop. Πρέπει να διαπιστώσουμε όμως αν φταίει το ίδιο το πληκτρολόγιο ή αν είναι θέμα των Windows.

Για δοκίμασε, με βγαλμένο το keyboard, να απεγκαταστήσεις από τη διαχείριση συσκευών όλες τις συσκευές USB. Κάνε μετά επανεκκίνηση, για να τις ξαναβρεί το σύστημα μόνο του.

Βάλε ξανά το πληκτρολόγιο, και δες αν θα σου το ξανακάνει.

Nikos Moumtzidis απάντησε πριν 9 έτη

Το εκανα .το ποντικι αμεσως το διαβασε.Το θεμα ειναι οτι οταν βαζω το πληκτρολογιο ουτε για μισο κλασμα του δευτερολεπτου δεν ανοιγουν τα φωτακια.καθολου.το βαζω και μετα απο αρκετη ωρα βγαζει το μηνυμα οτι δεν το αναγνωριζει.ολοκαινουργιο και πρεπει να το αλλαξω.ειναι κριμα.θα παω αυριο να το δοκιμασω σε αλλο υπολογιστη για ενα τελευταιο τεστ.Οταν το επαθε πρωτη φορα και σταματησε να λειτουργει μετα απο καμια ωρα ανοιξε παλι και ελεγε οτι τα windows εκαναν κατι αλλαγες.ετσι νομιζω τουλαχιστον.ελεγε θελει επανεκκινηση.εκανα και το πληκτρολογιο ηταν ακομα αναμενω.ανοιγω ενα παιχνιδι και με το που παταω ενα γραμα κλεινει.Καποιος με μισει...........

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Έχω δει NAS των 30.000 ευρώ να χαλάει 20 μέρες αφού το εγκαταστήσαμε στην εταιρεία που το είχε παραγγείλει. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά τυχαίνει.

Το e-shop έχει DOA 7 ημερών, αν δεν κάνω λάθος (Dead on Arrival, να είναι χαλασμένη από την αρχή η συσκευή), οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα να στο αλλάξουν.