Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/Tabletπροβλημα με προσθετα ταινιων στο kodi
sakis adonopoulos ρώτησε πριν 5 έτη

καλησπερα σας.εχω εγκαταστησει το kodi.αλλα εχω προβλημα με την εγκατασταση προσθετων για ταινιες.κατι για pvr.συγνωμη για την ερωτηση μου.ακομα και το alive.gr προστεθηκε αλλα δεν μ ανοιγει.μου λεει το ιδιο...τι να κανω?

5 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 5 έτη

Σάκη ποια πρόσθετα έχεις εγκαταστήσει και δεν σου ανοίγουν εκτός από το AliveGR? Έχουν εγκατασταθεί κανονικά έτσι ώστε να εμφανίζονται  στην ενότητα των πρόσθετων βίντεο? Κεντρικό Πάνελ ➜ Πρόσθετα➜ Πρόσθετα Βίντεο.
Την ειδοποίηση για PVR  συνήθως την εμφανίζει όταν πατάμε στην ένδειξη “Τηλεόραση” που είναι στις ενότητες στα αριστερά του κεντρικού πάνελ του Kodi, και όχι στην ένδειξη “Πρόσθετα” που είναι στην ίδια σειρά λίγο παρακάτω. 
Αν  πρόκειται για kodi σε Windows PC  μήπως υπάρχει κάποιο TV Tuner συνδεδεμένο σε κάποια  USB θύρα? Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να το αποσυνδέσεις προσωρινά ή να ρυθμίσεις τον PVR client.
Κεντρικό πάνελ ➜ Πρόσθετα➜ Λήψη ➜ Πελάτες PVR
www.pcsteps.gr/273842-ψηφιακή-tv-στο-kodi-v18-εγγραφή-εκπομπών/

sakis adonopoulos απάντησε πριν 5 έτη

http://alivegr.net/master/

Δηλαδη το thgiliwt

K το

Incursion τα κανω κανονικα.κ οταν παω ν τα ζιπαρω δεν υπαρχουν.ενω κανω σωστα την ολη διαδικασια μετονομασια κτλπ.και το εχω εγκαταστησει σε windows 10.

sakis adonopoulos απάντησε πριν 5 έτη

K επισης δεν εχω tv tuner  καθολου.

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 5 έτη

To https://alivegr.net/master/ δεν έχει κάποιο πρόβλημα σε μία δοκιμή που κάναμε τώρα. Το repository.thgiliwt-1.8 zip εμφανίζεται και εγκαταστάθηκε χωρίς σφάλματα. Στη συνέχεια το ίδιο έγινε και με το AliveGR.  Πρέπει να βεβαιωθείς ότι πληκτρολογείς σωστά τη διεύθυνση και ότι δεν υπάρχει κενό αριστερά και δεξιά από το url όταν το πληκτρολογείς στην προσθήκη πηγής. Το Incursion έχει βγει εκτός παιχνιδιού εδώ και πολύ καιρό. Μήπως σου έχει διαφύγει ο οδηγός με τα πρόσθετα που δημοσιεύσαμε πρόσφατα τα οποία λειτουργούν όλα, και  αναφέρουμε αναλυτικά την κατάστασή τους. 
www.pcsteps.gr/321439-kodisteps-πλήρης-οδηγός-των-κορυφαίων-νέων-add-on/

sakis adonopoulos απάντησε πριν 5 έτη

Φιλε μου σε ευχαριστω και παλι.θα ξαναδοκιμασω.μηπως κανω λαθος στις επικολησεις..κ φυσικα θ δω κ το λινκ που μου εστειλες με τα επιπλεον προσθετα.αν ξαναβρω προβλημα θα ξανα στειλω.και παλι σε ευχαριστω.