alkis nes ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπερα. Κατεβασα το nova go για windows 10 και καθε φορα που παω να μπω μου ζηταει να κατεβασω το nova player. κατεβαζω την εφαρμογη , δινω αδεια για να το τρεξει και μολις μπαινει μου λεει ξανα να το κατεβασω. Εχω δοκιμασει διαφορα απο οσα βρηκα στο ιντερνετ , σβησιμο coockies κτλ αλλα χωρις αποτελεσμα

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Άλκη, οι επίσημες οδηγίες για το nova go υπάρχουν εδώ. Μήπως την μπλοκάρει κάποιο antivirus που τυχών μπορεί να έχεις?

anisixos 7 απάντησε πριν 3 έτη

Αν εχεις Αλκη σαν μονιτορ οθονη τηλεορασης δεν αφεινη η υπηρεσια να τρεξει γ ευνοητους λογους κ εμενα αυτο μου εκανε .. παιζει σε win10 αλλα μονο απο ταμπλετ λαπτοπ και με ολους τους αλλους τροπους που γραφοντε στο αρθρο του Κ. Γιωργου 

alkis nes απάντησε πριν 3 έτη

εχω ακολουθησει τις οδηγιες και εχω δοκιμασει να απενεργοποιησω το antivirus. δεν δουλεψε τιποτα. δοκιμασα ανωνυμη περιηγηση, δοκιμασα με απενεργοποημνεο το τοιχος προστασιας , να σβησω κουκις , να αλλαξω browser χωρις κανενα απολυτος αποτελεσμα. Μου λενε πως δεν ξερουν τι αλλο μπορει να ειναι.  Διαβαζω πως και αλλα ατομα ειχαν το ιδιο θεμα οποτε και δοκιμασαν τα παραπανω χωρις λυση. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταίει...ίσως να δοκιμάσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους και να αναφέρεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις..