Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
GamawFouskotous Kai opoion tin vlepei ρώτησε πριν 5 έτη

Γεια σας μαγκες πληρωνω για 24αρα συνδεση και δειτε

Ping ms
21

Download Mbps
4.84
 

Upload Mbps
0.56

 
Τελος παντων αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης.το ρουτερ ειναι που μου δωσανε τσαμπε απο την κωλοvodafone - hol
 
Επειδη μπαινω στο wi-fi με το λαπτοπ μου(δεν υπαρχει ethernet εχω ultrabook) και μπαινουν ταυτοχρονα 4 smartphones και μερικες φορες βαζω και ενα δευτερο λαπτοπ στο wi-fi οπως καταλαβαινετε γινετε ροντεο με το ιντερνετ και τρεχει σαν χελωνα.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης πρεπει να βαλω σε αυτη την περιπτωση 50αρα συνδεση ή να παρω καποιο ρουτερ ωστε να φτιαχτει το ολο θεμα; δεν ρωτησα καποια εταιρια γιατι θα μου ελεγαν σιγουρα κατι για συμφερον τους
 
ευχαριστω πολυ να ειστε ολοι καλα και να περνατε καλα

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα
Ένα ποιοτικότερο router θα παρέχει ισχυρότερο σήμα, ωστόσο στην περίπτωση σου το πρόβλημα δεν είναι η ισχύς του σήματος.
Είναι λογικό όταν πιάνεις ταχύτητα 4.84Mbps και συνδέονται 5 άτομα ταυτόχρονα, να έχεις πολύ χαμηλή ταχύτητα. Ειδικά αν κάνουν streaming.
Αν ο πάροχος δεν μπορεί να βελτιώσει με κάποιον τρόπο τη γραμμή σου, τότε το VDSL είναι μονόδρομος για να έχεις καλές ταχύτητες. 

GamawFouskotous Kai opoion tin vlepei απάντησε πριν 5 έτη

καλησπερα γιωργο και σε σενα ευχαριστω για την απαντηση.
Η αλήθεια ειναι οτι ο αδερφός μου μερικές φορες κανει stream σε κατι παιχνιδια που παιζει (το δευτερο λαπτοπ που αναφερα) και οταν το κανει η συνδεση πεφτει ραγδαια..Επισης συγγνωμη για το ονομα μου αν ειναι καπως περιεργο ειναι απο του αδερφου μου το google acc.
Πως θα μπορουσε ο παροχος να κανει καλυτερη την συνδεση μου; Τελος εχω ψαχτει για vdsl αλλα δεν καλυπτει την περιοχη μου μενω σε προαστειο του πειραια και απο τι ειδα το καφαο ειναι 2 χλμ. μακρυα. Αν εκανα σωστα την εκτιμηση βεβαια

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Μπορεί να υπήρχε κάποια βλάβη ή με κάποια ρύθμιση ο πάροχος να κατάφερνε να βελτιώσει λίγο την ταχύτητα.
Το πιο πιθανό είναι πως το δίκτυο στη περιοχή σου είναι παλιό και σε συνδυασμό με την απόσταση από το ΚΑΦΑΟ έχει αυτό το αποτέλεσμα στην ταχύτητα.