Foivos Fade ρώτησε πριν 7 έτη

Εφτιαξα ενα build με i3 6100,8gb πριν 3 μηνες ,και ειπα ενα φιλο να μου περασει τα windows γτ ειμαι αρχαριος! με τα περασε !Αλλα εχω θεμα ,κολλαει ο υπλοιστης ,εχω πολυ λιγα fps σε καποια games ,ενω ο φιλος μου με το ιδιο buid εχει περισσοτερα! , με εχει πεταξει 3-4 φορες blue screen και εκανε αυτοματα restart το pc , Γενικοτερα εχει προβληματα με καποια προγραμματα !και γενικοτερα κολαει !Πιστευω πως φτενε τα ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ windows που μου περασε ! Μπορουν να οφειλονται τα παραπανω στα windows?γτ το pc ειναι σχετικα καλο! Και σε τι οφειλεται το blue screen ,που με κανει αυτοματα ρεσταρτ?

8 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα!!!

Δοκίμασε να κατεβάσεις τους νεότερους drivers της κάρτας γραφικών σου. Μπορεί να μην σου τους έχει περάσει.

Foivos Fade απάντησε πριν 7 έτη

Xρησιμοποιω τα intel hd 530! Και εχουν γινει ολα τα update!Και γενικα κολαει ο υπολογιστης ,δεν εχω θεμα με τα παιχνιδια!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Χειροκίνητα κατέβασέ τους, όχι αυτόματα μέσω των WIndows. Οι drivers δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα παιχνίδια. Η έλλειψη κάποιου driver μπορεί να προκαλεί δκάδες προβλήματα.

Foivos Fade απάντησε πριν 7 έτη

Πηγα στομ επησιμο site και τους κατευβασα και τους εκανα εγκατασταση !Δηλαδη δεν υπαρχει ενδεχομενο να φτεναι τα πειρατικα windows?

Foivos Fade απάντησε πριν 7 έτη

Και οταν παταω το prtscrsysRq κολαει ολοκληρο το pc !!Δεν κανει τιποτα!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Από την στιγμή που είναι πειρατικά, μπορεί να προκαλέσουν το οτιδήποτε. Απλά πρώτα βλέπουμε την απλή λύση.

Foivos Fade απάντησε πριν 7 έτη

Οκκ ,καταλαβα ευχαριστω ! Ομως γτ οταν παταω το prtscrsysRq freezarei το pc?Απο οτι καταλβα για να σταματησει αυτο ,πρεπει να κλεισω το debug(δεν εχω ιδεα τι ειναι) και οταν παω να ανοιξω ενα παιχνιδι με πεταει παλι και μου λεει να το απαινεργοποιησω ? Εψαξα αλλα δεν πολυκακαταλαβα ,πως μπορω να το κλεισω ?

Foivos Fade απάντησε πριν 7 έτη

Βασικα το εφτιαξα αυτο με το debug (απλα το απενεργοποιησα) Και θα βαλω τα αυθεντικα windows ,για να αποφυγω το καθε κυνδινο !Ευχαρηστω πολυ παντως!