Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ AVI ΣΕ ΟΙΚΑΚΟ DVD PLAYER META ΑΠΟ ΚΑΨΙΜΟ DVD
EFFIE-TASOS GAVRILIDIS ρώτησε πριν 10 έτη

Καλησπερα δεν ξερω αν θα φανει σαν θρασος αλλα ψαχνωντας στο διαδυκτιο επεσα επανω σου διαβασα ενα πολυ ωραιο αρθρο σου για την συναρμολογηση ενος υπολογιστη.
Εχοντας λοιπον ενα προβλημα σκεφτηκα να γραψω θα μπορουσες να με βοηθησης.
Το θεμα εχει ως εξης μετα απο παρα πολυ καιρο 7 μηνες ισως εχοντας εγκατασταση τα win7 διαπιστωσα οτι γραφω (Με το nero)αρχεια avi και στον οικακο dvd player ακουω μονο μουσικη.Εκαψα καμια 9 cd dvd ετσι δοκιμασα παληα cd με avi αρχεια εργα βασικα τα οποια επεζαν μια χαρα.
Εντοπισα το προβλημα στο k-lite mega pack οτι πιθανον κατι δεν εχω σετταρη καλα.Μετα επιχειρησα να αλλαξω καποια πραγματα και αν θυμαμαι δεν επεζε ουτε τον ηχο ουτε τιποτε.
Τωρα εκανα εγγραφη σε αρχειο μετατρεπωντας σε dvd με το vso ολα καλα, εγραψα show φωτογραφιων με το wondershow ολα καλα.
Αν θελεις και ειναι μεσα στις αρχες σου να απαντας σε αγνωστους θα χαιρομουν πολυ να συμβουλευες να λυσω το προβλημα.
Υπ οψιν για μηνες δεν το επιχειρησα να γραψω avi γιατι με τους εξωτερικους δισκους και τις smarttv δεν χρειαστηκε με τα xp που ειχα πριν δεν ειχα προβλημα εγραφα κανονικα και επεζε στην φετα κανονικα.
Με εκτιμηση
ΤΑΣΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΚΑΒΑΛΑ
tasosefi@gmail.com

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Τάσο,

Για να καταλάβω, μέσα από το Nero έγραφες τα Avi σε μορφή DVD Video, ή το player μπορεί και διαβάζει αρχεία avi, οπότε τα έγραφες σαν σκέτα Data DVD?

Για δοκίμασε πάντως αυτό το πρόγραμμα, πιθανώς να σε βοηθήσει.

Dimitris Emmanouilidis απάντησε πριν 10 έτη

Προσωπικα για μετατροπη και εγγραφη σε dvd, χρησιμοποιω το freemake video converter http://www.freemake.com/gr/free_video_converter/

ευκολη και αξιοπιστη λυση....

EFFIE-TASOS GAVRILIDIS απάντησε πριν 10 έτη

θελω ενα καθαρο προγραμμα χωρις μπαρες και διαφορα κατα την εγκατασταση οσο καταλαβα το freemaker.... σε βαζει σε τετοιο δρομο
αν εχετε κατι αλλο μου γραφετε χιλια ευχαριστω,

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δεν είναι υποχρεωτικές οι μπάρες και τα σχετικά για την εγκατάσταση. Μπορείς να κάνεις skip και decline.

Πολύ δύσκολα θα βρεις ποιοτικό δωρεάν πρόγραμμα που να μην πάει να φορτώσει σαβούρα. Θέλει απλά προσοχή κατά την εγκατάσταση και θα είσαι εντάξει.

EFFIE-TASOS GAVRILIDIS απάντησε πριν 10 έτη

Απο αμελεια λιγο και απο διαφορες υποχρεωσεις που τυχανε δεν εγραψα τελικα τι εκανα με το θεμα.
Με τo freemake video που μου προτεινε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΑΝΝΟΥΗΛΙΔΗΣ πιο πανω μπορεσα να δω avi σε φετα οικακου player.Mε το ashampoo burn studio δεν εκανα τιποτε.
Αρα θερμα ευχαριστω τον Αγγελο σε πρωτη φαση που απο αυτον βρεθηκα εδω και τον Δημητρη μετα.
Ομως ακομα με τρωει το σαρακι γιατι γινετε αυτο βρηκα 8 επανεγγραψιμα dvd και ευτυχως το παλευω με αυτα.
Αν καποιος εχει κατι ας μου γραψει εδω η στο μαιλ μου tasosefi@gmail.com πρεπει να λυθει αυτο και για μενα αλλα και για αλλους νομιζω

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Όταν γράφεις τα DVD, φροντίζεις στο τέλος να τα "κλείσεις" από το πρόγραμμα εγγραφής, ώστε να μην μπορούν να προστεθούν άλλα δεδομένα? Αυτός είναι ένας λόγος να μην λειτουργούν σε οικιακό player.