Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπροβλημα με την εγκατασταση windows
Jack Jackoulis ρώτησε πριν 10 έτη

αγγελε το λαπτοπ μου http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e1-530g-21174g1tmn-156-intel-dual-core-2117u-4gb-1tb-nvidia-gf-gt820m-1gb-linux-p-PER.902888 (τοσες φορες που σου εχω στειλει μνμ θα το εχεις μαθει απ'εξω :P) δεν ανοιγει. μολις παταω το κουμπι για να ανοιξει μου βγαζει 2 επιλογες η μια λεει linpux.... και η αλλη create bootable usb. της εχω δοκιμασει και τις δυο και δεν κανει τιποτα. σε αυτην που λεει create... εχω βαλει ενα σκληρο δισκο με τα windows μεσα για να κανω boot απο αυτον και να τα εγκαταστησω αλλα δεν μου βρισκει τον σκληρο (μονο αυτο το λαπτοπ ο σκληρος ειναι μια χαρα και το εχω δοκιμασει σε ολες της θυρες usb εχει). να φανταστεις μολις το ανοιγω δεν μου βγαζει καν το μενου της μητρικης για να μπορεσω να κανω boot. μου βγαζει μονο το λογοτυπο της acer και αυτα που σου λεω παραπανω. εχεις καποια ιδεα για το τι συμβαινει ?

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Κατ' αρχάς, όταν δείχνει το λογότυπο της ACER δοκίμασε να πατήσεις το Tab, για να σου δείξει την οθόνη με τους ελέγχους του BIOS, και εκεί πιθανώς θα αναφέρει και τα κουμπια για να μπεις στο BIOS ή το Boot Menu.

Σε κάθε περίπτωση, δες το βιβλίο οδηγιών τι λέει σχετικά. Κάποια καινούρια laptop είναι περίεργα, έχουν πχ ένα ειδικό κουμπί για να μπεις στο bios εκτός πληκτρολογίου.