Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπροβλημα με την επανεκκινηση του PC
Mihaela Pappa ρώτησε πριν 7 έτη

Ο υπολογιστης μου δεν ολοκληρωνει την επανεκκινηση . μετα το λογοτυπο των windows βγαζει οτι δεν βρεθηκε δισκετα ..και μεμει εκει ,δεν προχωραει 

12 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα !! Να ρωτήσω...προσπαθείς μήπως να επανεγκαταστήσεις τα Windows ? Aν ναι ,δοκίμασε να μπεις στο bios και να επιλέξεις να κάνει boot από εκεί.
Ή απλά δεν ανοίγουν τα Windows ?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Συγνώμμη , εννοώ να κάνει ο υπολογιστής boot από το cd/dvd .

Mihaela Pappa απάντησε πριν 7 έτη

καλημερα, οχι μια απλη επανεκινηση προσπαθω να κανω .

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Αν κι εγώ ΔΕΝ είμαι Ειδικός από το PCsteps ...Μήπως κόλλησε ο υπολογιστής στην "Επανεκκίνηση"μετά από εγκατάσταση ενημερώσεων ? Αναλόγως αν είναι λάπτοπ ή σταθερός υπολογιστής:: Βγάλε τη μπαταρία/ από τη μπρίζα τον υπολογιστή για 2 λεπτά ,και ξαναδοκίμασε.
Αν βλέπεις πως δεν έχει αποτέλεσμα ,αποσύνδεσε ότι συσκευή έχεις συνδεδεμένη με τον υπολογιστή.Κλείσε τον υπολογιστή και πάτα πολλές φορές το "Power"μέχρι να βγεί το μενού επιλογών.Επέλεξε "Αντιμετώπιση προβλημάτων"--->Επιλογές για προχωρημένους--->Επαναφορά συστήματος.
Αν δε πετύχει ,μάλλον είναι πρόβλημα δίσκου και θέλει αλλαγή.Τότε πρέπει να συνδέσεις τον δίσκο σε άλλο υπολογιστή και να δεις αν γίνεται να σώσεις τα αρχεία σου με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων.(αν ο δίσκος λειτουργεί ακόμα).Διαφορετικά ,πρέπει να απευθυνθείς σε κάποια εταιρία.
https://www.pcsteps.gr/308-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/
Δοκίμασε ,κι ενημέρωσε.Μετά ας απαντήσουν οι Ειδικοί από το PCsteps.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Μιχαέλα.
Μπορείς να ανεβάσεις μια εικόνα από το ακριβές μήνυμα; Επίσης, ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά, απλά στην επανεκκίνηση εμφανίζεται το πρόβλημα;

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Βγάλε προτιμότερο μία φωτό με το κινητό σου.Αν δε ξέρεις πώς ,δες εδώ.(με το imgur)
https://tinyurl.com/ybgpyps5
Ή γράψε ΑΚΡΙΒΩΣ το σφάλμα που σου βγάζει.

Mihaela Pappa απάντησε πριν 7 έτη

https://imgur.com/a/S9B4G
καλησπερα , το μηνυμα που βγαζει ειναι αυτο. 

Mihaela Pappa απάντησε πριν 7 έτη

καλησπερα, το μηνυμα που βγαζει ειναι αυτο .
https://imgur.com/EeLWG3E
https://imgur.com/N0k6B1K
και αν πατησω το enter βγαζει το εξης
https://imgur.com/1a23Cje
Ευχαριστω!

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Το μήνυμα αυτό σημαίνει οτι δεν βρίσκει κανένα σκληρό δίσκο συνδεδεμένο στο pc. Αυτο το παρουσιάζει μόνο στην επανεκκίνηση? Δηλαδή το pc δουλεύει κανονικά μπαίνει στα windows η όχι? 

Mihaela Pappa απάντησε πριν 7 έτη

Ο υπολογιστης ειναι παλιος αλλα δουλευει . το προβλημα ειναι μονο στην επανεκινηση,δεν την ολοκληρωνει ποτε δλδ. Στα Windows μπαινει κανονικα.

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Περίεργο να το παρουσιάζει μόνο στην επανεκκίνηση αυτό. Έχεις αλλάξει ποτέ την μπαταρία που εχει πάνω η μητρική? Αν όχι δοκίμασε να την αντικαταστήσεις. Μόνο εκεί μου πάει το μυαλό προς το παρόν, ίσως να ειναι πεσμένη και χάνει της ρυθμίσεις το bios.

Mihaela Pappa απάντησε πριν 7 έτη

καλημερα, οχι δεν το εχω κανει ποτε αυτο . θα το δοκιμασω παντως. ευχαριστω πολυ ολους για το χρονο σας!