Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Διάφοραπροβλημα με την συνδεση kodi στο ιντερνετ
Grigoris Dallis ρώτησε πριν 7 έτη

Γεια σας. Εχω εγκαταστήσει το kodi17.3 απο το store στον υπολογιστη μου win10,εχω κανει ολες τις ρυθμισεις,και αφου εχω περασει την πηγη  http://fusion.tvaddons.ag   μου βγαζει το εξης μηνυμα ''Η συνδεση στον δικτυακο τοπο δεν ειναι εφικτη.Αυτο μπορει να οφειλεται στο οτι το δικτυο δεν ειναι συνδεδεμενο''. Το περιεργο ειναι οτι οταν παω στις πληροφορειες συστηματος->δίκτυο,του kodi, μου γραφει κανονικα ''διαδικτυο:συνδεθηκε''. Τι κανω λαθος?γιατι το ειχα στο παρελθον και δουλευε κανονικα.

5 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 7 έτη

Γρηγόρη δυστυχώς το fusion του tvaddons.ag έχει κλείσει και δεν λειτουργεί πλέον, λόγω δικαστικών αγωγών από Αμερικανικές εταιρείες. Υπάρχει αντικαταστάτης που παρέχει ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες, το Community Portal, το οποίο αναλύουμε στον αυριανό οδηγό για τα ταχύτερα build του Kodi.

Grigoris Dallis απάντησε πριν 7 έτη

Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. θα ψαξω γι αυτο το Community Portal..

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Γρηγόρη, αυτός είναι ο οδηγός στον οποίο αναφέρεται ο Άκης
https://www.pcsteps.gr/199298-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-build-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-kodi-addons/

Agelos Koulalis απάντησε πριν 6 έτη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ KODI ΣΕ WINDOWS 10 KAI ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα, αν εννοείς τον G.K.N. Wizard, δυστυχώς στα τέλη Φεβρουαρίου η ομάδα που τον φιλοξενεί έκανε αλλαγές στους server της, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον διαθέσιμος ο G.K.N. στο γνωστό repository του http://repo.greekodi.com, που αναφέρουμε στον οδηγό για να τον προσθέσουμε.
Μόλις υπάρξει ενημέρωση και επίλυση του θέματος θα κάνουμε άμεση ανανέωση του οδηγού.