Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβλημα με τον αποκλεισμο προγραμματος σε windows 10
Dimitris Vassiliadis ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα. Ξερω οτι εχει αναφερθει το συγκεκριμενο θεμα απλα επειδη το διαβασα αλλα παρολα αυτα δεν βρηκα λυση, ηθελα να ρωτησω. πως γινεται να αρω τον αποκλεισμο ενος προγραμματος? δοκιμασα τα παντα. εκλεισα το windows defender, απενεργοποιησα το τοιχος προστασιας, αλλαξα τις ρυθμισεις του λογαριασμου χρηστη, απενεργοποιησα το smartscreen, Πατησα αρση αποκλεισμου στις ιδιοτητες του προγραμματος που θελω, αλλα δεν γινεται τιποτα. το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι το JRT και το adwcleaner, καθως τα χρειαζομαι για να κανω εναν καθαρισμο απο Malwares και spywares. Οποτε κανω κλικ για εκτελεση του προγραμματος βγαζει μηνυμα: ενας διαχεριστης σας εχει αποκλεισει απο την εκτελεση αυτου του προγραμματος. για περισσοτερες πληροφοριες, επικοινωνηστε με τον διαχειριστη. τι ακριβως πρεπει να κανω?

11 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

 Γειά !! Αυτό έκανες ?
http://imgur.com/a/nLVNd
Δοκίμασε να κατεβάσεις και να κάνεις σκανάρισμα με αυτό
https://www.malwarebytes.com/
Έχε υπόψην σου κι αυτό το άρθρο(χωρίς το HitmanPro)
https://www.pcsteps.gr/105800-πλήρης-καθαρισμός-ιών-malware-usb

Dimitris Vassiliadis απάντησε πριν 7 έτη

Ναι αυτο ακριβως εκανα.. αλλα συνεχως μου βγαζει αυτο το μηνυμα που ανεφερα στην αρχη. δε δεχεται ουτε καν το malwarebytes. και σε αυτο το ιδιο μηνυμα μου βγαζει. κ δε ξερω για ποιο λογο. υπαρχει καποια αλλα δικλειδα ασφαλειας στα windows 10 την οποια παρελειψα?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Δεν ανοίγεις το Windows Defender να κάνεις τις Ενημερώσεις του και να κάνεις μια Γρήγορη/ Πλήρη offline σάρωση(έχει τέτοια λειτουργία)αν έχει αποτέλεσμα ?

Dimitris Vassiliadis απάντησε πριν 7 έτη

καλησπερα.. οταν λες πληρη σαρωση εννοεις την επιλογη που εχει στο παραθυρο του defender η την επιλογη που εχει στις ρυθμισεις που λεει σαρωση εκτος συνδεσης?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Εννοώ "Σάρωση εκτός σύνδεσης".Έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω το Win Defender.
Δες εδώ.ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Δεν σε ενδιαφέρει το σημείο που λέει για Win 7. (Μη μπερδευτείς)
https://support.microsoft.com/el-gr/help/17466/windows-defender-offline-help-protect-my-pc
Άλλα αρχεία μπορείς να ανοίξεις πχ pdf,jpg(εικόνες,έγγραφα) ή μόνο τα εκτελέσιμα (.exe) δεν δέχεται ο υπολογιστής να τα τρέξεις ?

Dimitris Vassiliadis απάντησε πριν 7 έτη

δεχεται να ανοιχθουν ολου του ειδους τα αρχεια. ακομη κ τα περισσοτερα .exe. τα μονα που δεν ανοιγει με τιποτα ειναι αυτα τα οποια ανεφερα.. προγραμματα οπως adwcleaner, malwarebytes scanner, JRT και αλλα scanners για spywares και malwares δεν ανοιγουν με τπτ.. ειτε τα εχω στον C: ειτε στο φλασακι. κ ολο αυτο γινεται γτ ο υπολογιστης εκει που ειμαι στην επιφανεια εργασιας, μου ανοιγει τον browser και ανοιγουν ακυρες σελιδες με διαφημισεις. και θελω να τις απομακρυνω

Dimitris Vassiliadis απάντησε πριν 7 έτη

οσον αφορα το γενικο προβλημα που εχω με τα Popup παραθυρα του browser μου, αν κανω επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη κατασταση θα βοηθησει? η αδικος κοπος?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Όχι,δεν θα βοηθήσει.Λοιπόν προτείνω να περιμένεις ως το βράδυ μπας και πάρεις και καμιά άλλη απάντηση,διαφορετικά...
Αν μπεις σε "Ασφαλή Λειτουργία"μπορείς να τρέξεις κάποια malware scanners ? Επίσης απ'οσο ξέρω μπορείς να κατεβάσεις κ να τρέξεις και το AVG antivirus(Δεν τρέχουν όλα σε Ασφαλή Λειτουργία).Δεν ανέφερες όμως περί offline σάρωσης με το Win Defender.
2ον) Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα. Να δοκιμάσεις να τρέξεις και κάποιο Rescue CD,αν κι αυτό είναι για όταν δεν ανοίγουν τα windows.
Στην τελική,κάνε BackUp τα αρχεία σου και κάνε format.
https://www.pcsteps.gr/139454-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82-rescue-cd-usb/

https://www.pcsteps.gr/448-format-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-windows-7-windows-8/
Και βάλε άλλο Antivirus μετά.Πχ το Bitdefender free edition(κι όχι beta έκδοση).
https://www.pcsteps.gr/493-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-antivirus/

Dimitris Vassiliadis απάντησε πριν 7 έτη

λοιπον..  οσον αφορα την σαρωση offline του windows defender, δεν ανοιξε καν.. απο κει κ περα υπηρχε καποιο προβλημα συμβατοτητας στα συγκεκριμενα προγραμματα που ανεφερα και το διορθωσα. ετρεξαν κανονικα κ τα 3 και το αποτελεσμα ηταν να βγουν 912 threats. βεβαια δν ειμαι σιγουρος αν τελικα το προβλημα διορθωθηκε εξ ολοκληρου διοτι ακομη κ μετα απο το σκαναρισμα του malwarebytes, toy adwcleaner, superntispyware και JRT, αραια κ που ξανα ο browser ανοιγει παραθυρα μονος του ενω βρισκομαι στην επιφανεια εργασιας χωρις καν να τον εχω ανοιχτο. 

Patrick Matvei απάντησε πριν 7 έτη

Φιλε Dimitris Vassiliadis  το φορματ ειναι μονοδρομος!!
Να χρησιμοποιας και να κατεβαζεις παντοτε αυθεντικα προγραμματα για να μην εχεις τετοια θεματα. Πρεπει επισης να αλλαξεις και να βελτιωσεις το θεμα ασφαλεια διοτι τα προγραμματα που εχεις εγκατεστημενα αποδειχτηκαν και στη πραξη Αναποτελεσματικα.Θυσιαστε ενα μικρο κονδυλι στο τοσο σημαντικο θεμα ασφαλεια ή εστω κανε μια καλη επιλογη στα free editions.Βαλε και εναν site-advisor στον Browser σου!!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

 Φίλε Δημήτρη, όπως σου ανέφεραν και παραπάνω δοκίμασε να ελέγξεις το σύστημα με ένα rescue cd/usb ή κάνε ένα format..