Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠροβλημα με τον υπολογιστη!!!!!!!
Saradis Tzelepis ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα, θελω να ρωτησω κατι γιατι πραγματικα μου εχει σπασει απειρα τα νευρα. Ανοιγω το pc να παιξω κανα game ειτε fortnite ειτε gta rp δεν εχει σημασια τι παλι το ιδιο γινεται και στα πρωτα 5 λεπτα παιχνιδιου το pc κλεινει ΑΠΟΤΟΜΑ απο μονο του, κανει restart και ξαναανοιγει. Στην αρχη νομιζα οτι ηταν καποιο hack και μου ελεγχαν τον υπολογιστη γιατι αφου εκανε το restart  μολις ανοιξε απο την επανεκινηση ΞΑΝΑΕΚΛΕΙΣΕ και ξαναανοιξε ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΚΛΕΙΣΕ😂😂,αληθεια😂. Δεν ξερω πραγματικα τι γινεται, δεν ειναι σημερα η πρωτη φορα και απο παλια γινεται αυτο δλδ στα καλα καθουμενα να κλεινει το pc. Τωρα απο θεμα θερμοκρασιων νομιζω ειμαι πολυ κατω απο το οριο, καθως τα γραφικα στα παιχνιδια ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΝΕ στην κυριολεξια και η καρτα γραφικων (1650) φτανει εως τους 74 βαθμους. Δεν ειναι παρα πολλοι νομιζω καθως πιο παλια επαιζα και με την καρτα στους 76 και δεν εκλεινε ο υπολογιστης. Επισης αν έκλεινε απο προβλημα με τις θερμοκρασιες οταν ξαναάνοιγε δεν θα μου εβγαζε bluscreen οτι ο υπολογιστης εκλεισε για λογους ασφαλειας λογω πολυ υψηλων θερμοκρασιων;
 Οπως και να 'χει, τι μπορει να φταιει σε αυτην την περιπτωση; Ενα format μπορει να λυσει το πρόβλημα; Μια αλλαγη τροφοδοτικου; Καλυτερη ψύξη στο συστημα; Ισως επειδη το καθαρισα προσφατα δεν συνεδεσα καποιο καλωδιο σωστα; ποιο μπορει να ειναι αυτο; Τι μπορω να ελεγξω εσωτερικα του κουτιου; Αμα προσθέσω εξτρα ανεμιστηρακια στο κουτι; Αμα αγορασω αεροψυξη για τον επεξεργαστη καθως εχω την stock μπορουν να καλυτερευσουν οι θερμοκρασιες εσωτερικα του κουτιου; γενικοτερα τι μπορω να κανω 1ων για να μειωσω τις θερμοκρασιεες και δευτερων τις θερμοκρασιες της καρτας; Αν παρελειψα κατι που θα βοηθησει στην επιλυση πειτε μου. 

Ευχαριστω πολυ εκ των πρότερων!

10 Απαντήσεις

Saradis Tzelepis απάντησε πριν 1 έτος

Edit: Μολις συνειδητοποίησα ότι ο υπολογιστης σημερα, κανει αυτο το restart τις ιδιες ακριβως ωρες με εχθες και χωρις καν να ανοιξω παιχνιδι, δεν ξερω πραγματικα τι φταιει... Κοιταξα τα bios μπας και εχει καμια προγραμματισμενη επανεκκινηση που τεθηκε καταλαθος αλλα τιποτα...

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου! Αρχικά, αν έχεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό, καλό είναι να το δοκιμάσεις. Επίσης, δοκίμασε να συνδέσεις τον υπολογιστή σε κάποια άλλη πρίζα του σπιτιού. 

Saradis Tzelepis απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση σας, δυστυχώς δεν έχω κάποιο άλλο τροφοδοτικό για δοκιμή. Όσον αφορά την πρίζα, ο υπολογιστής είναι πάνω σε πολυπριζο που πάει πάνω σε """""""πρίζα ασφαλείας""""""" και μετά στην πρίζα. Τι να δοκιμάσω να αλλάξω; 
Ευχαριστω και παλι

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Μερικές φορές μπορεί να πηγαίνει λάθος σε τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού, οπότε δοκίμασε μια πρίζα σε άλλο δωμάτιο. Μου είχε τύχει εμένα τέτοιο θέμα με οθόνη. 

Saradis Tzelepis απάντησε πριν 1 έτος

Ναι όμως αν υπήρχαν ηλεκτρολογικά προβλήματα στην πρίζα που είναι ο υπολογιστής, δεν θα έσβηναν και οι υπόλοιπες συσκευές που είναι συνδεδεμένες πάνω στο πολυπριζο γιατί εκτός από τον υπολογιστή είναι και η οθόνη καθώς και ένα ακόμα πολυπριζο(όχι υπερφορτωμένο)
 

Saradis Tzelepis απάντησε πριν 1 έτος

Edit: Άρα το πρόβλημα οφείλεται στον υπολογιστή...
Μήπως έχει ξεραθεί η πάστα γιατί ο υπολογιστής έχει ξεπεράσει τα 2 χρόνια και φταιει αυτό; Στις θερμοκρασίες CPU σε idle είναι στους 50βαθμους κελσιου. Καλό; Κακό;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Έκανες όντως τη δοκιμή ή απλά το υποθέτεις; Επίσης, δοκίμασε να συνδέσεις τον υπολογιστή απευθείας σε πρίζα, όχι σε πολύπριζο. Η θερμοκρασία είναι φυσιολογική για να υπάρχει οποιοδήποτε θέμα με τη ψύξη. 

Saradis Tzelepis απάντησε πριν 1 έτος

Ναι πράγματι, ο υπολογιστής σβήνει αλλά η οθόνη και οι συσκευη του άλλου πολυπριζου δεν σβήνουν. Μόνο ο υπολογιστης

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Φίλε μου, κάνε τη δοκιμή που αναφέρω. Πήγαινε στον υπολογιστή σε μια αλλη πρίζα μόνο του και δες αν συμπεριφέρεται κανονικά. 

Saradis Tzelepis απάντησε πριν 1 έτος

Εντάξει θα το δοκιμάσω και θα επιστρέψω για ενημέρωση