Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠροβλημα με το λαπτοπ μετα απο εγκατάσταση updates
006dm ρώτησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα , εχω ενα πρόβλημα με ενα λαπτοπ,  εκει που τελειωσα την δουλεια μου λεω να κανω το windows update που ζητούσε . Οταν κανω επανεκκίνηση βλεπω bios update και μολις ολοκληρώνεται το λαπτοπ γινεται εξαιρετικά αργο. Σημειωτέων οτι ειναι καινουριο Gaming μοντέλο. Γίνεται εξαιρετικα αργο και σέρνεται χειροτερα απο το αλλο λαπτοπ 9ετιας που εχω . Μηπως ξερετε τι γίνεται και πως διορθώνεται? Απο εκει που ειχα ενα λαπτοπ που πετουσε εχω λαπτοπ που και το start να πατησεις σερνεται

7 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα, όταν λες αργό, έχεις κάνει κάποια διερεύνηση για το τι μπορεί να φταίει? Μέσα από τη διαχείριση εργασιών έχει δει σε τι ποσοστό χρησιμοποιείται ο επεξεργαστής του συστήματος σου? Πόση ram διαθέτει το σύστημα σου? Έχεις SSD δίσκο?

006dm απάντησε πριν 4 μήνες

Καλησπερα, ναι εχω δει στην διαχείριση εργασιων ειναι ολα κατω απο 20% το λαπτοπ το πηρα πέρσι 1200€ ειναι hp victus 16.1 με rysen 7 5ης γενιας και RTX 3060 νομιζω με 16GB ram DDR4 με 1TB SSD . Εκανα μια εργασια στο Word ολα μια χαρα το αποθηκεύω κανω ενα update και οταν το ξανανοιγω μετα απο το Windows Update που ηταν ενα Bios update επεσαν οι επιδόσεις,  καποια στιγμή δεν συντονίζεται το πληκτρολόγιο με την οθόνη πληκτρολόγω και μετα απο 5s εμφανιζεται στην οθόνη. Και σαρωση για Ιους εκανα απο Eset Internet Secuirity δεν βρηκε τίποτα. Μηπως το Windows Update εβαλε ενα κρυφο κακοβουλο λογισμικο μεσα που επιβαρύνει το σύστημα διχως να βρει κατι το ESET? Μιλαμε το HP Pavilion με i5 6ης γενιας με 4ram και hdd ποι γρήγορο ειναι😂

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Κάνε έναν έλεγχο και με αυτό το εργαλείο.

006dm απάντησε πριν 4 μήνες

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ START MENU ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ TASK MANAGER ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΡΑΜ ΤΟΥ ΛΑΠΤΟΠ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 100%. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ BLUE SCREEN OF DEATH Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΤΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΛΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΛΗ Η RAM. ΤΡΩΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ 2GB RAM ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 9GB ΜΟΝΟ Η ΕΝΑΡΞΗ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ RESET ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΤΗΝ RAM ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ RAM ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ 9GB. ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

006dm απάντησε πριν 4 μήνες

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Μήπως υπήρξε κάποιο νεότερο update για το σύστημα σου αυτό το διάστημα?

006dm απάντησε πριν 4 μήνες

ΟΧΙ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ "WINDOWS 11 23H2" ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΥΤΗ. ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΉΣΕΤΕ!